Forum

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve polatalemdar311 tarafından 22 Eylül 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. forum çok kasıyodu düzeltilmiş teşekkürler artık oyunda hiç bi sorun kalmadı:p:D

2. güzel olmuş. ya idare eder. yazılar büyük geldiğinden biraz alışmam zor olacak :D

3. Forumda bu yenilik ile kimin off kimin online olduğu artık anlaşılıyor.

Birde yazı yazma alanı çok büyük olmuş muhabbet etmek isteyenler uzun yazarak bizi okuma hevesinden mahrum edecek gibi :)

Başka ülkelerin forumuna girememe - benim için.TR forumunda bulamadıklarımızı yabancı forumundan bulma ve diğer forumlarda yetkililerin yaptığı açıklamalar hakkında bilgi alabiliyorduk.

Takvim de gelmiş :)

Son düzenlenen: 22 Eylül 2014
  4. Forum Tasarım bakımından güzel olmuş , ama yazılar gerçekten büyük : )

En azından 1 yada 2 seviye düşerse daha güzel durabilir.

Forumda bir yenilik yapılmasını bekliyordum

Forumda yorum yazma sistemini kapattıklarında , aha güncelleme geliyor dedim , harbiden geldi : )

Forumda yenilik yapmadan önce genelde yorum sistemi kapatılır ki , Yeni tasarıma geçerken veritabanında sorun çıkmasın

Güzel oldu böyle , Teknik ekibin eline sağlık

5. Jameika-TR

Jameika-TR User

Bendede böyle modum siz en den atam almadınız sanırım ben halendaha sayfa kücük ve sadeyken daha rahat oldugunu düşünüyorum :)

6. StorMHawsK

StorMHawsK User

Çok güzel olmuş eskisine göre ve yeni konular herkes görebiliyor.
    Nice yenilikler gelmiş çok daha güzel.

7. Merhaba ,

Arkadaşlar forumun yeni şekli ve ayarları hepimize hayırlı olsun. :) Nedense bir türlü ısınamıyorum fakat yapacak birşey yok. Ayrıca zamanla forumun yeni şekli ve eklenen yeniliklere alışacağız yada uyum sağlayacağız.

Kilitlenmesi uygundur.

Jameika-TR bunu beğendi.
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.