Foruma Giriş

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve free_dogansun1 tarafından 6 Ocak 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
?

Gerekli Mi?

1. Gerekli

oy sayısı 9
    90,0%
  2. Gereksiz(sebebini yazarsanız)

oy sayısı 1
    10,0%
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. İyi forumlar arkadaşlar şöyle bi fikir koymak istiyorum.Foruma girerken illa oyundan girmemiz gerekyio bence siteye giriş yeri eklenmeli çünkü telefondan ben foruma girip yazılar okuyamıyorum bence mantıklı olur.Sizce?

2. WolfTR

WolfTR User

Mantıklı +1

3. CİLΛ

CİLΛ User

telefondan da oyuna giriliyor

4. Merhaba ,

Eski forumda dediğiniz gibi üye girişi sistemi vardı fakat yeni forum geçiş ile bu özellik kaldırıldı. Oyun üzerinden giriş yapılabilecek şekilde aktif edildi. Bu şekilde yapılmasının merkeze göre bir sebebi vardır.

İyi forumlar.

5. Mantıklı konu ama modumuzun dediği gibi bir bildikleri vardır...

Yinede +1

6. mantıklı

7. ANKARALI

ANKARALI User

Telefondan foruma girilebiliyo ben şuan mesala telofondan yazıyorum :)Eger telefonun kendi intarnet tarayıcısından girersen açmayabilir ama ben Chromve Puffinden girebiliyorum...

8. Puffinden felan da giriliyo duru ama ben boş zamanda foruma direk yani girmek istiyorum taa telefondan puffine gir oyuna ordan forum çok uzun sürüyo forum sitesine direk girilse tavsiye edilen tarayıcıdan hemen girilir diye düşünüyorum

Hanımaga mantıklı dediyse mantıklıdır :Dd Bende tr5 deyim abi aegisim bende ama bi sen değilim :D

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 8 Ocak 2015
    [-_HaNıM-AGA_-][£d£] bunu beğendi.
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.