Foruma Resim Yükleme

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve Kayıp_Teğmen tarafından 23 Aralık 2013 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Benim oyun içinde yaşadığım bazı sorunlarım oluyor , ve bunların bazılarını resim koymadan anlatamıyorum ve maalesefte acemi bir forum kullanıcısıyım daha önce Darkorbit forumu hariç hiçbir forumda mesaj dahi atmadım.

Foruma bir resim atmak için ne yapmalıyım Üst butonlardan resime basıyorum URL gibi bir şey yazıyor bu ne demek ? Nasıl Resimli konu atacağımı hiç bilmiyorum yardımcı olursanız sevinirim.

2. KARANLIK

KARANLIK User

Aşağıda dosya yükle seçeneğinden yapabilirsiniz.Tıklayıp gerekli resmi seçiniz.

3. O seçeneği bulamadım resim, table , taslak felan yazıyor dosya yükle diye birşey bulamadım ben :eek:

4. Anlatayım ;

Şimdik önce bir resim yükleme sitesinden yüklediğimiz resmin URL sini alıyoruz (Direkt olması gerekir)

Sonra foruma geldiğimizde kopyaladığımız URL yi bu resimdeki şekilde gireceğiz ;

Ve bu işlemi yaptığında resim çıkmış olacak. İyi forumlar :)

Kayıp_Teğmen bunu beğendi.
  5. Eyvallah kardeşim :)

6. Ne demek oyunculuk görevimiz :)

7. FENOMEN

FENOMEN User

Merhaba;

Cevap veren arkadaşımıza teşekkürler. Konu kilitlenebilir.

İyi forumlar...

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.