Foruma Veda

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve _DODGE_ tarafından 12 May 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. _DODGE_

_DODGE_ User

Öncelikle herkese merhabalar bu bardağı taşıran son damla olmuştur benim için bu saçmalıkların ardı arkası kesilmiyor ve kesilmeyede niyeti yok.

Sırf ilk 10 da ki klanlar kazansın diye etkinlik yaparlar

Yenilik getirince buglarda beraberinde oyunu istila eder.

Ama ne hikmetse hileciler ve bugcular bannlanmaz bannlansa bile kısa süreli bannlanır.

Chatde durduk yere ıp den sınırsız atarlar ve ben bunu support a bildirmeme rağmen yarım günüm gitti adamlar bana ne yapacağımı doğru düzgün bile yazmıyorlar.

Arkadaşlar uyumayın kimsede sizi uyutmasın bugcular hileciler bann felan almıyor hepsi hikaye ceza alsalar bile kısa süreli. Bannlansalardı pvpde ki botlar yok olurdu. Lowa girecek cesaretleri olmazdı.

Ayrıca büyük klanların adamları oyunun yönetimini ele geçirmiş durumdadır. İşte bu kişi veya kişiler oyun yönetiminden çıkarılmadığı yada davranışlarını düzeltmediği sürece bu oyun düzelmeyecektir.

İstanbul elemelerinde bir adminle konuşan oyuncumuzun cevaplarından çok etkilendim ve şaşırdım nedeni ise bug ve hile bildirimleri KOCA 7 SENEDİR 1 defa bildirim yapılmış ?

Supportun bizi önemsememesi hatta ve hatta forumda gerçekleri söyleyince bann yeme sebebimizde budur. Bazı uyanıklar kazanacak hileyle hurdayla biz garibanlar ve para yatıranlar kaybedeceğiz böyle adalet yoktur !

Emeğimize paramıza yazık.

Oyun içinde bile hakaret küfür yemekteyim ve en saçma olanı o adamlar değil ben yiyorum bannı. (bazen adaletli cmler geliyor iki tarafada ceza veriyor oda çok nadir bir durum)

Savaşı bırakmayın arkadaşlar adaletinizi hakkınızı davaya kadar götürün her yerde hakkınızı arayın hak düşmanlarınında esiri olmayınız.

Neyse gelelim koca 5 seneye eh beraber eğlendiğimiz vakitler oldu forumda fakat ben size şunu söylemek istiyorum kimi üzdüysemde tekrar tekrar hepsinden özür diliyorum hakkınızı helal edin bende helal ediyorum.

Ben yine tr3 de oynamaktayım beni görünce anlarsınız oyun ismim dodge viper srt 10 dur fakat şekillidir.

Şu sözüde durmadan edemeyeceğim: adaleti sağlamak için ilk önce kendimizden sonra çevremizde kilere iyiliği öğretmeliyiz zaten gerisi gelecektir fakat hakkınıza tecavuz eden kişilere de onlar pişmansa ve sizden özür diliyorsa affedin fakat hala devam ediyorsa işte o zaman hakkınızı savunun.

Saygılar ve sevgiler.

2. Rehber

Rehber Guest

Merhaba,

Öncelikle Foruma veda başlığıyla , yazdıklarınızın pek alakasını göremedim.

Oyundaki bug ve hataları oyun merkezine en az haftada bir kez iletmekteyiz.

Size bu konuda Adminle görüştüğünü söyliyen arkadaşınız Admine farklı bir konu sormuş olabilir.

Bu oyuna para yatırmış ve ilk sıralarda olan bir çok tanıdığım gemiler zaman zaman farklı yollara başvurmalarından dolayı sınırsız ban almışlardır. Bu hesaplar hiç bir zaman açılmadı .

Chat konusunda ise CM lerin kimseye taraflı davranma gibi bir durumu olmamaktadır.Çünkü hiç bir görevli oyun oynadığı serverde görev almamaktadır.

Neticede oynanan bir oyundur.Kendinizi fazla oyun heyacanına kaptırmayın.Alabildiğiniz kadar zevk almaya bakın,herşeyi kafanıza fazla takmayın.

Keyifli Forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.