Foruma yazı fontu ekleyebilme

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve ●»LØØПIξ•TЦПξ$™«● tarafından 31 Temmuz 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
?

Fikir gerçekleşsin mi ?

1. Evet

2. Hayır

Sonuçlar sadece oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Foruma bilgisayarımızda bulunan fontları yükleyebilen bir eklenti olsa nasıl olur ? Değişik fontlar ile çok hoş ve değişik olur bu forum :)

Ama bu yüklenen fontların forum hesabımızda kayıtlı olması lazım , yoksa pencereyi kapattıktan sonra 1 dakika geçmeden log-out oluyorsunuz. Ve forumda aşırı yer kaplamaması için sınırlı sayıda yüklenmesi lazım.

Bunu yapabilirseniz memmnun olurum ^^

Saygılar ,

- LOONIE TUNES

FULLTIME0FFTURKEY ve BlackGhost™ bunu beğendi.
  2. Güzel olur :)

Kişinin zevkine göre , ve herkesin okuyabileceği yazı fontlarının kullanılabilme şansının tanınması benim için forumdaki en iyi yenilik olurdu :)

Mevcut yazı fontları neyine yetmiyor diyenler gelmeden...

3. Bence normal hali iyi...

Ki zaten forum unicodeların çoğunu desteklemekte font eklemeye gerek yok ki :)

Unicodeların içinde bir çok font da yazı tipi bulunmakta :)

4. Güncel atalım..

5. harika olur benden +1. iyi oyunlar :)

6. harikulade olur +1 :D

7. Unicode'a pek de ihtiyaç duyulmuyor ... :/ anca şekilli nick yazılacakken.

Bu arada çoğu font Unicode'yu destekliyor ... saydırma bana xD

8. Merhaba,

Ne yalan söyleyeyim bu konu 1 hafta önce aklıma gelmişti şimdi forumda okuyunca daha bir heyecanlandım.
    Başarılı bir konu +1 ;)

İyi Forumlar

9. WolfWar

WolfWar User

Çok güzel bir fikir. Göz zevkine göre ayarlar insanlar +1

10. *Asalet*

*Asalet* User

Merhabalar,

Forum ve benzeri yerlerde yazı fontu eklenmesini ve kullanılmasını tasvip etmiyorum,aksi halde herkes farklı fontlarda yazmaya kalkışırsa forumun ciddiyetinin sorgulanabileceği kanaatindeyim.

iyi Forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.