Öneri FORUMDA AÇTIĞIMIZ KONULAR

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve WolfWar tarafından 10 Ağustos 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
?

OLSUN MU ?

1. EVET

oy sayısı 10
    100,0%
  2. HAYIR

oy sayısı 0
    0,0%
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. WolfWar

WolfWar User

Merhaba arkadaşlar,

Az önce açtığım konuları hatırlamak amaçlı profilimden bir bakim dedim ama bulamadım. Hemen admine sordum nerden bakılıyor diye fakat böyle birşey yokmuş.

Ben de diyorum ki profilimizden açtığımız tüm konular tarihiyle beraber sıralansın ve geride kalmış konularımıza kolayca ulaşabilelim.

Şimdiden oylarınız ve yorumlarınız için teşekkür ederim.

2. Olmaması için bir sebep yok , olması yararımıza olacak :) Forum arama sistemi de pek gelişmiş değil..

+1

WolfWar bunu beğendi.
  3. DraydiBoy

DraydiBoy User

Ben şahsen konumu kaybetmiyim diye yer işaretlerine aktardım sayfayı kesinlikle olmalı
    Oyum Olumlu +1

WolfWar bunu beğendi.
  4. Aliens

Aliens User

Kesinlikle olmalı. Destekliyorum.

WolfWar bunu beğendi.
  5. olmaması tuhaf bişi zaten +1

WolfWar bunu beğendi.
  6. SpookS

SpookS User

Merhaba,

Bu konuyu raporlarımızda üstlerimize bildirdik.Sizlere daha rahat bir forum sunmak için çalışmalarımız devam ediyor.Fikirinizde çok güzel.Oyum olumu.

Keyifli forumlar.

WolfWar bunu beğendi.
  7. Merhaba ,

Forumun sağ üst köşesinde isminizin olduğu yere mouse ile gelince açılan menüden isminize tıklayın. Profil sayfanızda en sağda sonda " Hakkımda " gibi bir yer olması gerekiyor. Oraya tıkladığınızda açılan yerde yazdığınız mesajları yada açtığınız konuları listeyebileceğiniz seçenekler olması gerekiyor.

İyi forumlar.

WolfWar bunu beğendi.
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.