Destek FORUMDA NİCK DEĞİŞİKLİĞİ

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve IИT€RИΛTIOИΛL●ƒØЯŒ●TEΛM tarafından 25 May 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
?

Forumda nick değişikliği olmalı mı ?

1. OLMALI

66,7%
  2. OLMAMALI

33,3%
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Selam,
    Değerli modlarım ve oyun arkadaşlarım.
    Konu ismindende anlaşılacağı gibi forumda nick değişikliği.

Öncelikle değiştirebiliyorsak nasıl ick değiştirebiliriz.
    Değişmiyorsada değiştirilmesi için moderatörlerimizi göreve davet ediyoruz. :)

Saygılarımla

İYİ FORUMLAR.

2. Bence KESİNLİKLE olmalı. Asıl oyun hesabım bu forum hesabına bağlı değil. Ben yeni forumu gördüm direk girdim orjinal ismim ile kayıt yaptırdım. Şu an bu forum hesabıma yan oyun hesabımdan giriyorum.

İsmimi değiştirebilsem oyun hesabım - forum hesabım arasında çok rahat geçiş yapabileceğim. Bu forum hesabı ile oyun hesabıma ulaşmak için önce yan hesabıma girip foruma girmek , sonra yan hesabımdan çıkıp asıl oyun hesabıma girmek zorundayım. Umarım isim değiştirme yapılır.

Saygılar ...

LOONIE TUNES | Mercury

3. Bencede arkadaşlar haklı.Ben nick değişme vardır diye düşünüyorum çok aradım fakat bulamadım.Eğer yoksa bile bence olmalı.Girişteki olan nickim ile kaldım bende.

4. Konuya anket eklenmiştir. Yakın zamanda bu önemli değişikliğin yapılması umuduyla :)

İYİ FORUMLAR.

5. .*GöKMeN*.

.*GöKMeN*. Guest

Merhabalar,

İlk olarak kullandığınız üslup yönetici üslubu olduğundan dolayı yasaktır. İmzanızı forum kurallarına uygun düzenleyiniz.
    Forumda nick değiştirmek mümkün değildir. Değiştirilmesini istiyorsanız güncelleme ve fikir havuzunda konu açabilirsiniz.

İyi Forumlar

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.