Forumda Olan Tartışmaları Okuyorum

Konusu 'Konuşmacı köşesi' forumundadır ve D-O-D-G-E-V-İ-P-E-R tarafından 26 Aralık 2024 12:07 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. Yıllar önce oyuna uzun bir süre ara vermiştim. Sebebiyse dengesiz yenilikler ve hilelerin aktif olarak kullanılmasından ve oyunda çok fazla hataları düzeltip dengeleme getirileceğine mikro satın alımların inanılmaz arttırılmış olması.

Konulara bakıyorum hep aynı kişiler birbiriyle tartışıyor. Ya abi Allah aşkına çıkın dışarı gidin çimenlere dokunun.

Birisi admini savunuyor bir diğeri admini yerden yere vuruyor. Ben size şunu diyorum bunun iki tarafı da boş.

Oyundan zevk alıyor musunuz? Almıyorsanız gidin ara verin forum içinde kavga etmenin hiçbir manası yok. Seneler önce ben de aynı şeyleri yaptım ama çok saçma ve gereksiz bir hareketmiş onu gördüm.

Forum adminini veya başka kişiyle tartışsanız ne olacak veya savunsanız ne olacak? Boşa vakit kaybı. Sürekli aynı kişilerin tartışması çok garibime gidiyor. Olay freakshow kıvamına gelmiş.

Oyuna veya foruma veya yönetime çok kendinizi kaptırmayın neticede bu bir oyun ve para kazanması gerekiyor toksikliğe gerek yok. Dikkat ederseniz forumda artık eskisi gibi isyan bile etmiyorum. Sebebiyse Darkorbit veya BP benim babamın şirketi değil. Şirketi ceosu düşünsün ben mi düşüneceğim?

Yıllarca iyi kötü fikirler sunduk ama oyunda olan gruplaşma veya toksik topluluklar oyunu ve forumu zehirliyor gereksiz tartışmalara bence gerek yok.

FlamesLordTRR bunu beğendi.