Forumda Olmaması Gereken Konular

Konusu 'Konuşmacı köşesi' forumundadır ve «®βŁДÐΞ•53» tarafından 16 Haziran 2020 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. Yargılamak gibi olmasın ama eski geliştirme sisteminin SSS konusu neden hala forumda duruyor acaba ?

Bahsettiğim konu şu

Köprü yasak fakat göstermek için yapayım dedim :) gören ilk admin köprüyü kaldıracaktır

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 16 Haziran 2020
    Luminous ve TheDarkMen_2 bunu beğendi.
  2. köprüye bastım inşallah bilgisayarıma virüs girmemiştir kötü insan seni (!)

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 17 Haziran 2020
  3. Luminous

Luminous Guest

Selam :D

Diğer konunuzunda açıklama yaptım, burada da söyleyeyim :D :D S.S.S güncelliğini yitirmiş evet ama biz en kısa sürede güncel S.S.S'i sizlerle paylaşacağız. Ayrıca, gözünüze çarpan ve içinde hatalar/eksikler olan S.S.S'leri bizlerle paylaşmaktan çekinmeyin. Forumun daha işlevsel olması adına hep beraber çalışalım :D

«®βŁДÐΞ•53» bunu beğendi.
  4. :d:d

TheDarkMen_2 bunu beğendi.
  5. Köprüyü kullanma ücreti kesiyorum efenim. Siz kullanmasanız bile o parayı alırım :) :)

Güncel şeyler her zaman iyidir bekliyoruz :D :D

Son düzenlenen: 17 Haziran 2020
    TheDarkMen_2 bunu beğendi.
  6. BUKANN

BUKANN User

:D:D

7. _-Thanatos-_

_-Thanatos-_ Guest

Merhaba,

Mesaj içeriğiniz tarafımca düzenlenmiştir. Forum Kanalı içerisinde Bigpoint firmasının sahip olmadığı herhangi bir firma ismini kullanmayınız.

İyi Forumlar.

«®βŁДÐΞ•53» bunu beğendi.
  8. _DODGE_

_DODGE_ User

Aynen biz şimdi forumdan link paylaşırsak benim paylaştığım link ilk önce bigpoint suncularını hackliyor sonra işte pentagonu vuruyor sonra işte rokafeleleri vuruyor yaaa bak ne kadar tehlikeli bir insanım.

Fakat yabancı forumunda ki arkadaşlar high class premium arkadaşlar olduğu için onlar her gün vurabilir olsun sonuçta Türk oyuncular vurmaya başlarsa bilgisayarlara bayrak asar ;) Yabancılar sonuçta bayrak açmıyor.

Almanya sunucusu 82 , pentagon sunucusu 83 , rokafelelerin bilgisayarları 84...

9. For_You62

For_You62 User

:D:D

10. TFÖH (Türkiye Forum Özel Harekat) yakında hepsini gerçekleştirecektir. Yolumuz açık olsun kardeşlerim ! İlk köprümüzde almanya sunucularına ulaşmayı hedefliyoruz.

11. Luminous

Luminous Guest

https://board-tr.darkorbit.com/threads/forumda-olmamasi-gereken-konular.154766/
    https://board-tr.darkorbit.com/threads/forumda-olmamasi-gereken-konular.154766/

2 Tane, aynı görünümde link. İkisine de tıklayınız efenim. :D

Bu sistemi topluluğumuzdaki üyelerin hayal gücünün ışığında düşünün. :D :D

Bir de şunları paylaşayım, en basitinden;
    upload_2020-6-20_4-30-27.png ve upload_2020-6-20_4-30-39.png

Mesaj sayılarını karşılaştırın lütfen. Takibini yapmak zor olacaktır değil mi? Veya önceden olumsuz olaylarla karşılaşılmış olacak ki böyle bir karar alınmıştır ne dersiniz? :D

Yoksa paylaşılan linkler ile, sorularına cevap bekleyen oyuncularımızın cevapları belki de çok daha hızlı almasını neden istemeyelim? Neden tek tek linkleri kaldırıp uyarı notu düşmek zorunda bırakalım kendimizi? :)

Themis., Minerva ve ateistkeci bunu beğendi.
  12. BUKANN

BUKANN User

Bizim forum zevkli :)

Luminous bunu beğendi.