Forumdaki Adminler birer pırasa mı !?!

Discussion in 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' started by GREED, Feb 16, 2017.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
?

Sizce JUPITER Ve GÖÇEBE birer pırasa mı ?

1. Evet

50.0%
  2. Hayır

33.3%
  3. Onlar karpuz çekirdeği

16.7%
Thread Status:
Not open for further replies.
  1. GREED

GREED User

14 Şubat 2017 Tarihinde bu paranormal olaylar başlamıştır.

Evet arkadaşlar bu olayların hepsi okuldaki tuvalette bir pırasa görmem ile başladı. Bunu forumda sadece bir muhabbet konusu olarak kullanmak istemem ile de ilerledi : [​IMG]
    Bu fotoğrafta şüphelerim başladı;Jüpiter adminimiz ben pırasa diyince aniden heyecanlandı ve ''Pırasa mı neden acaba :) '' Mesajı ile karşılık verdi.Hemen arkasından ise yemekte pırasa mı vardı benzerinden bir soru sordu-Başka ihtimallerin düşünülmemesi için-Başlangıçta beni kandırmayı başardı gibiydi.
    Hala daha öteki ihtimallerin düşünülmemesi için uğraşırken bir fotoğraf daha.
    Bu sırada ben ise aklıma gelen başta şakasına hazırlanmış bir teorimi onunla paylaştım.Verdiği tepki ise çok ilginçti ;
    İddiamın bir teori olduğunu söyledi.Ve daha masum bir teori oluşturdu kafasında beni bununla oyalamaya çalıştı.
    Ben ise onu direk olarak bir pırasa olmakla suçlayınca bana deli muamelesi yaparak : '' Biraz fazla bilim kurgu mu izlediniz :) '' İfadesi ile karşılık verdi.
    Bu benim şüphelerimi arttırdı. Cevap vermek istediğim sırada internetimde yavaşlamalar gördüm ve hissettim. Bu da demek ki benim daha fazla konuşarak gizli planlarını açığa çıkarmamı istemiyorlar. Aklınızda; öyle olsaydı direk olarak seni banlar ve mesajlarını silerek kurtulurlardı dediğinizi duyar gibiyim. Öyle yapsaydılar çok şüphe çekici olacağından dolayı öyle yapmadıklarına adım gibi eminim.
    Bu konuşmalar sonucu forumdan çıktım.
    Ertesi gün ise başka bir admin olan ; GÖÇEBE nin beni karpuz çekirdeği olmakla suçladığını gördüm. Ve iddiasına göre dolaylı yoldan benim 3. Dünya Savaşı'nı çıkaracak olan karpuz ırkından olduğumu anlatmaya çalışıyordu. Bu da @GÖÇEBE Ve @Jupiter in işbirliği İçinde olduğunun kanıtıdır.
    Burada sanki tüm suçu benim üzerime atmaya çalışırcasına uğraştıklarını görüyoruz.
    Yani teorim şu ki ;
    @Jupiter ve @GÖÇEBE birer gelişmiş pırasa ırkından gelen Dünyayı ele geçirmeyi hedefleyen gözcü veya suikastçidir. Ben bunları yazarken beni öldürmeyecekleri de kesin değil. Eğer bu mesajı görürseniz Tüm FBI ve SWAT benzeri ekiplere haber vererek bu iki pırasa ırkının üstün seviye suikastçısını yakalatmanız lazım. Onlar Dünyayı bizden almadan önce.
    Pekala Bu kadar konuştum nedir bu Pırasa Irkı ;
    Pırasa ırkı normal insanlardan çok daha gelişmiş vücut ve bağışıklık sistemine sahip olan ancak yine insan gibi karbon yapıtaşlı bir canlı ırkıdır. Görünüşleri olarak elimizde herhangi bir fotoğraf olmamaktadır.

Arkadaşlar konu tamamen eğlencesine açılmıştır fazla ciddiye almayın :D
    Eminim @Jupiter ve @GÖÇEBE bize kasıtlı olarak zarar vermez:rolleyes:

Asajj likes this.
  2. JUPlTER

JUPlTER Guest

Resmen ifşa olmuşuz :)Göçebe Modumu bilmem ama şahsen ben brokoli yada karnı baharı tercih ederdim:)

GREED likes this.
  3. SETH

SETH User

4. ne güldüm :)

GREED likes this.
  5. Kıyamet mahmut hoca ondan hiç şüphem yok :)

6. Biraz yerine göre sert ya da kuralcı olmak Mahmut Hoca yapacaksa öyleyim. :D

D-O-D-G-E-V-İ-P-E-R likes this.
  7. BETERBÖCEK

BETERBÖCEK Guest

Tüh! Yakalandık galiba. :( Bende mutant kavun ırkındandım ama şimdi türüm tehlikede! Alın dünyanız sizin olsun, ben gidiyorum! :D

GREED likes this.
  8. GREED

GREED User

Gitmene kolay izin vermeyeceğim seni gidi kavun!! :p

9. BETERBÖCEK

BETERBÖCEK Guest

Yoksa beni yiyecek misin?! :eek:(shock):confused:

GREED likes this.
  10. GREED

GREED User

Geçmiş olsun !

11. BETERBÖCEK

BETERBÖCEK Guest

:(:(:( Vallahi acımadan doğradı, sonrasında afiyetle yedi. :(:(:(

GREED likes this.
  12. GREED

GREED User

Ağzını yememişim herhalde hala konuşuyorsun tatlı kavun :p :D Hocam elinize sağlık kendinizi çok iyi hazırlamışsınız. Şimdi sizin üstünüze su içsem cırcır olmam de mi ?

13. BETERBÖCEK

BETERBÖCEK Guest

Başınıza büyük bir bela aldınız! >;-) Asıl amacım yemenizdi, şimdi zihninize girip tüm bedeninizi ele geçirebilirim! >:-D

Tamam, bu fazla bilim kurgu oldu sanırım. :D

GREED likes this.
  14. GREED

GREED User

Cevap vermediniz ben de su içtim cırcır oldum kontrolu ele geçiremeden çıktınzı bile :D

15. BETERBÖCEK

BETERBÖCEK Guest

Şuan çok tiskindim. :confused:

GREED likes this.
  16. GREED

GREED User

Ben de :D

17. BETERBÖCEK

BETERBÖCEK Guest

Yalnız kanalizasyonu boylayan benim! Siz değilsiniz! :(

GREED likes this.
  18. GREED

GREED User

Sizi çıkarırken çığlık atıp bana tutunuyordunuz kanalizasyona gitmemek için diyecem de. Çok iğrençleştik ya. Neyse sizi yemedim şaka şaka :D Nerde kalmıştık :p

19. BETERBÖCEK

BETERBÖCEK Guest

Bence de fazla iğrenç oldu. :D En son ben geldiğim yere dönüyordum ve hiç karşılaşmıyorduk. :D

GREED likes this.
  20. GREED

GREED User

O zaman insanlar da sizin geldiğiniz yere kavun kılığında gelsin ve bizden siz kurtulmaya çalışın :D

Thread Status:
Not open for further replies.