Forumdaki İlgisizlik

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve BURSASPOR[1963] tarafından 30 Haziran 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. eskiden foruma 1 konu açıldığında GM MOD lar cevap vermek içiin birbiriyle kapışırdı şimdi ise 1 konu açılıyor 3 ,bucuk 4 saat sonra cevap geliyor bunun sebebi nedir ? almanlar para vermiyor sanırım ?

2. GLADYATÖR

GLADYATÖR User

kardeşim sen konunu aç modlar cevap vermesse bile bilen arkadaşlar veriyor neden böyle bir konu açtın anlamadım

3. hiç bi üye benim sorumu cevaplamak zorunda değil dostum, modlar üzerine düşeni yapmak zorundadır

4. Nefes

Nefes User

Merhaba

Herkese gecikmelerde olsa cevap vermeye çalışıyoruz kimse işini yapmıyor değil bazen arada sırada boşluklar olabiliyor bu çok normal ama genelde kendi adıma söylemek istiyorum her soruya anında cevap vermek adına burada bulunmaya çalışıyorum tatil zamanı bir rehavet söz konusu ama bu sorunu adminlerime ileteceğim şikayetiniz için teşekkürler.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.