forumdan neden konumu sıldınız

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve kankırmızı77* tarafından 30 Ocak 2018 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. forumdan neden konumu sıldınız ve banladınız ?
    sebebi nedir ? argo taskınlık vs bi sıkıntı yoktu sadece oyunn yaptıgı bı hata vardı bizlerde onları dile getirik ? kim banladıysa sikayetcıyım Artemis ,Cm sana sesleniyorum neden banladılar forumdan sebep yoken ?
    Forum ısmım botkulanma idi konum ıse botla ilgiliydi ?

Modlarım neden cevap vermiyorsunuz ?

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 31 Ocak 2018
  2. KANUN

KANUN Guest

Merhaba,

Her şeyin bir kuralı var kural ihlalinde uygulanacak kurallar vardır. Sizin konunuz ve hesabınız da bu yüzden kurallara uygun işleme tabi tutulmuştur.

iyi forumlar.

3. Kural dan bahsediyorsunuz ya benim yaptım kural ihlalı nedir soylermsnz + yan cardı 1 seviyeydi gitse ne gitmese be :D
    yaptım kural ıhlali nedir kafanıza gore konu kapatıyorsunuz konu sılıyorsunuz banlıyorsunuz ne bi tahrik ne bi bildirim konumda ne yanlıstı ?

4. KANUN

KANUN Guest

Merhaba,

Kafamıza Göre banlama yapmayız Eğer aksini düşünüyorsanız bu durumu Supporta yazınız haksız ban ise banınız açılır.

Kurallara uygun bir ban olduğunu Kurallardan bakabilirsiniz.

iyi forumlar

5. bakın ne guzel yazmıslar ihlal yapanlar uyarılır bana ne bı uyarı ne bir sey direk ban kafanıa gore banladınız yani simdide kendinizi saga sola atyrsunuz ap acık ortada ?