Forumdan Uyarilmadan Yasaklanmam

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve berufsmanndrk tarafından 16 Ekim 2018 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Merhabalar sayin modlarim forumda 3 yyada 4 kez yorum attim yaklasik 3 saat once ve hicbir mod tarafindan uyarilmaksiniz 15 gun yasaklama aldim bunun nedeni yazmamakta kullanici adim aliozturk lutfen nedenini yazabilir misiniz ve neden uyarmadan yasaklandim gordugum kadariyla herkes uyariliyor 2. seferde yasaklaniyor lutfen yardim edin tesekkurler.

2. __AZRAİL...

__AZRAİL... Guest

Merhaba.

Sayın arkadaşım yorumuzu aradım bulamadım ben ama ban aldığınız konuyu göremediğim için olumlu yada olumsuz birşey diyemem lakin ban sebebi yokken hiç bir mod arkadaşım kimseye durduk yere ban vermez bir sebeb varmışki ban yemişsiniz. Ben hep diyorum sağ duyu ile yaklaşın sabırlı olun bu real hayat içinde geçerlidir.

İyi forumlar.

3. Ben kurallara aykiri bir sey yazdigimi dusunmuyorum sayin mod um yinede tesekkurler.

4. VALEYARD

VALEYARD Guest

Merhaba,

Bir yanlışlık sonucu hesabınız banlandı.

En kısa sürede banınız açılacaktır. Karmaşıklık için özür dileriz.

İyi forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.