forumlar arası geçiş

Discussion in 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' started by ****YOLDAŞ****[CH€], Dec 12, 2015.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
Thread Status:
Not open for further replies.
  1. yalnış hatırlamıyorsam ben meksıka serverınde oynuyorum ispanya forumu gelıyor ama forumlara tıkladıgımda turkıye forumua gecıyordum onceden sımdı bunu bulamadım ve yapamadım acaba bu kaldırıldımı yoksa farklı bı sekıldemı gecıs yapılıyor yardımlarını beklıyorum sayın modlarım

2. Bildiğim kadarıyla hangi serverda isen onun forumu açılıyor.

3. Bakalım inş öyle değildir ispanyolca ne anlarım ben :)

4. -UZMAN-

-UZMAN- User

Merhaba,

Bahsettiğiniz bu özellik yeni formumuzun ilk zamanlarında vardı. Ama şu anda yoktur forumlar arası geçiş yapılamıyor.

İyi Forumlar.

5. kaansakal

kaansakal User

Bu sorunu duzeltmek icin normal bir sekilde forumu aciyorsunuz.Daha sonra linkiniz
    es.bigpont.com/darkorbit/board oluyor.
    Basindaki es yerine tr yazarsaniz TR forumu acilmis oluyor.
    tr.bigpoint.com/darkorbit/board
    olmali.Ama bu işlemi her defasinda uygulamak zorundasiniz.

6. -UZMAN-

-UZMAN- User

Merhaba,

Bu şekilde geçiş yapıldığında geçtiği forumda hesap açması gerekiyor yoksa mesaj yazamaz misafir üye statüsünde forumu gezebilir.

İyi Forumlar.

7. kaansakal

kaansakal User

Sanırım ben dil seçeneğini istediğim gibi seçilebilen bir server da oynadığım için istediğim foruma giriyorum.Önce oyundaki linkin sonuna
    &lang=es(ya da herhangi bir dil kısaltması) yazıyorum daha sonra o ülkenin forumuna geçiyorum.
    Bu işlemi bir kez yaptıktan sonra forumda istediğim dile geçebiliyorum.

8. Merhaba ,

Konuya genel olarak cevaplar verilmiş başka sorunuz yoksa kilitleyelim.

İyi forumlar.

9. kiletliyin modum yardımlarınız için teşekürler
    iyi forumlar dilerim

10. -Keskin-

-Keskin- User

Merhaba

Rica ederiz , konu isteğiniz üzere kilitlenmiştir.

Keyifli forumlar

Thread Status:
Not open for further replies.