Forumun En Uzun Yaşayan Modları

Konusu 'Konuşmacı köşesi' forumundadır ve Saldırı-Hattı tarafından 26 Şubat 2020 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. Hangi modu görsem ertesi gün gitmiş oluyor. Hangi mod uzun bir süre ayakta kalmış peki merak ediyorum. :)

Luminous bunu beğendi.
  2. Muhtemelen karanlık veya fenomen.

3. Aery

Aery Guest

Merhaba,

Yaklaşık 8 aydır sizlerleyim ^^ Forum hesabım oluşan teknik bir sorundan dolayı bu ayın başında yeniden açıldı sadece.

İyi forumlar.

4. En uzun kıyamet diye biliyorum geri kalanların çoğu 2-3-4 senelik

5. _KIYAMET_

_KIYAMET_ User

Uzun süreli görev yaptı mı diye soruyorsunuz ? :)
    Karanlık ve Fenomen benden sonra yani göreve alımlarını biz yapmıştık. :D :)
    Haklısın :) vBulletin zamanı başlamıştım. O zamanlar Global daha sonra buzmavi olan adminimiz vardı. -VARLIK- admin'imiz vardı. Say say bitmez gerçekten. :D Yanılmıyorsam aralıksız olarak 6-7 yıl filan yaptım galiba. Daha sonra araya 2 kere boşluk girdi. Gittim geldim gittim geldim ve 3. gidişim kesin olarak dönmemek üzere oldu. :D :)

erdem_korkmaz70 ve ERDALBAGGAL bunu beğendi.
  6. Modum eskiden sarıydınız ve nickinizin başında ve sonuna nokta vardı. Şu an nickiniz büyük harflerle olduğunuz için sizi KARANLIK ex-modum ile karıştırıyorum :D

7. Bende siz diye hatırlıyorum :D

Keşke gitmeseydiniz Kıyamet adminim siz görevden ayrılınca daha iyi anladık değerinizi :(

Son düzenlenen: 9 Mart 2020
  8. .Paradoks.

.Paradoks. Guest

Üzdünüz (shock)

erdem_korkmaz70 bunu beğendi.
  9. Sizin üzülmenizi istemem az önce ki kullandığım yazı için özür dilerim :(

10. hattiri

hattiri User

En uzun kıyamet kalmıştı demirel gibi 8 kere gitti 9 kere geri geldi hala buralarda görüyorum ara sıra.

11. Vblutettin zamanından beri forumu kullanırım dediğim gibi,

En uzun sizin yaptığınızı hatirliyorum,

Eski forumda yanılmıyorsam 25 bin küsür mesaj,

Yeni forumda da aynı sayıya yakın mesajınız vardı,

Aslında kıyamet belkide forumun ilk yaşayan efsanesi idi :D

Ben hiç birşeyi unutmam sayın kıyamet aklınızda bulunsun, kimseyede kolay kolay kin gütmem,

Ki size kin gütsem sizin isminizide vermem burada,

Profilinize yazdığım mesajı fazla ciddiye almayın,

Sizle bir sorunum yok,

Ha sizi seviyormuyum,

Sevmiyorum,

Neden sevmiyorum?

Çünkü beni bir kere haksiz yere bannladınız işte bu yüzden,

Ama beni bannladınız diye yalanları konuşacak bir karaktere sahip de değilim, ben herzeman dürüst ve netimdir,

12. .Paradoks.

.Paradoks. Guest

Şu an görevde olan ve Artemisden sonra forumda yaşayan efsanemiz @-ThyPhon- oluyor :p

Minerva bunu beğendi.
  13. Konuyla alakası yok ama artık global serverlerede uğruyorsunuz mutlu oldum açıkcası(global avrupa1)

en azından chatte bir admin görmek insana huzur veriyor

14. Asıl hesabım o şekilde yani bu mesaj yazdığımdaki alttan çizgilerin olmadığı haliydi. vBulletin'den XenForo'ya geçmeden önce SSS konularını aktarmak için hesap açtırdılar. Bu nedenle eski hesap gitti ve XenForo'daki hesapta haliyle oyun hesabıyla bağlantısızdı. En son bu forumda kullandığım görevli hesabım komple silindiği için aynı şekilde isim kullanamıyorum. :D :) Tam olarak çağrışım yapmasa da dediğin gibi hepsini büyük harfle yazdığım kısmı benziyor. :p :D :)
    Bende öyle :D

Bazen zaman gelir ve gitmek gerekir. Benim durumumda aynen böyle oldu. :D :) Hem bu zamana kadar ilk gelenler veya çoğunluğu kalsaydı yeni görevliler gelemezdi sanırım. :D :)
    8 kere gidip 9 kere geldi kısmı hariç doğrudur. :) İlk göreve başladığımdan sonra bir kere gittim sonra geri geldim. İkinci gidişim bazı kişisel özel nedenlerden dolayı olmuştu. Geri geldim fakat bir süre sonra dönmemek üzere ayrıldım. Yani toplamda 2 kere gittim 3. gidişim son oldu. :D
    Eski forumdaki daha fazlaydı XenForo'daki o civarlardaydı. Yani aslında toplamda 60 bin civarı mesajım olmuştur. :D :)
    Belki de :D
    Görev sürem boyunca bir çok şeyle karşılaştım ve kimseye fevri davranmadım. Ben kuralları uygulamaya çalıştım ama robot değiliz ( Her ne kadar o zamanlar robot gibi aynı mesajlar veya kopyala-yapıştır mesaj yazıyorsunuz deselerde :D ) insanız. Belki hatalarımız olmuştur fakat dediğim gibi elimden/elimizden geldiği kadar kimseye hemen ceza uygulamadık. Uyarıp o hatalarını tekrarlamamasını sağlamaya çalıştık. :)

Kişisel tercihtir saygı duyarım. Beni zorla sevin diyemem ki demedim de. Seven sever saygı duyan duyar. :)

Tekrar diyorum ; bir çok oyuncu forumda veya chatte aldığı cezaların %99'unu haksız olarak aldığını düşünmektedir. :D :)

erdem_korkmaz70 bunu beğendi.