Forumun ve oyunun ıssızlaşması

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve ULTRA-STARFIGHTER tarafından 6 May 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. 1 yıldır oyuna okuldan dolayı ara vermiştim. Tekrar aynı hesaptan devam ediyorum şuanda. Ama oyun çok ıssızlaşmış. Çok güçlü oyuncular çoğunlukta. Forum eskiden daha kalabalıktı şimdi doğru düzgün mesaj atılmıyor. Kendimi çok yalnız hissediyorum oyunda. Neden böyle oldu ? :( Oyunu oynamaya devam etme isteği azaldı, oyunda in cin top oynuyor...

†Tяuva^ƒŧ^Mmo† bunu beğendi.
  2. Bana göre LF 4 havocların oyuna gelmesi normal.Ama onlara sahip olabilmek çok maliyetli bence çoğu kişi bu yüzden bıraktı.(Bırakan arkadaşlarımdan biliyorum.)

ÈrroR_™ ve ULTRA-STARFIGHTER bunu beğendi.
  3. Bu oyun sadece eğlenmek için oynadığımdan bu zorlukları pek takmıyorum ben. Ama oyundaki o eski kalabalığı göremeyince, haritaları boş görünce bir tuhaf oluyorum.

Keşke lf4 oyuna gelmeseydi. Diğer maliyetler o kadar göze batmıyordu, yapılır zamanla. Ama lf4 oyunun dengesini bozdu. Sadece belli bir azınlığa ( zenginlere ) hitap eden bir oyun oldu. Bu oyunu gerçekten ciddi alacaksan, yenilikleri takip edeceksen düzenli bir şekilde çok para dökmen lazım. Yok '' Ben zevkine oynarım, fazla kafaya takmam. '' diyorsan oynamaya devam et.

Acta£stFabula ve polatalemdar311 bunu beğendi.
  4. evet haklısınız hele hele son çıkan tasarımlar düzenekler, iyice oyun çığrından çıktı :(

5. Konu mezardan çıktı dirilttin resmen :D

6. Serverlerin birleşmesi gerek çare birleşme :D

7. ÈrroR_™

ÈrroR_™ User

birlesse kiyamet iste ozaman kopacak.o dicek ben kralim digeri dicek ben.goreceksiniz.sadece savas olcak.

8. kardeşim birleşsinde ona çare bulunur çok sessiz ıssız server.

9. Merhaba ,

Konu zaman aşımından dolayı kilitlenmiştir.

İyi forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.