fotoğraf için zoom

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve **CANAVAR** tarafından 15 Eylül 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. merhaba sabahtır fotoğraf çekmeye çalışıyorum oyunun zoom tuşu olduğunu hatırladım :D daha iyi bir fotoğraf çekmek için ayarlardan num + tuşuna zoom tuşuna ayarladım diğernide num- sabitledim numlock açık tarayıcım chrome flashpalyer güncelledim ama hağla zoom olmuyor biri yardım etsin :D

kimse yardım etmiycekmi saatler oldu ?

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 15 Eylül 2014
  2. Nefes

Nefes User

Merhaba

Benim bildiğim oyun açık iken zoom yapılamıyor diğer sayfalar açıkken olabilir ama oyun oynarken zoom yapılamıyor.

3. hayır modum oyunun ayarlar bolumunden klavye sekmesine tıklarsanız en altta görürsünüz önceleri oluyodu ama şimdi ne oldu bilmiyorum. bendenmi kaynaklanıyor bilmiyorum.

4. Benim bildiğim , Yeni güncelleme geldikten sonra , Zoom özelliğinin kaldırıldığı

Ama yakınlaştırmak için , Büyüteç Programını kullanabilirsiniz.

%200 Büyütürseniz , geminizi epey yakınlaştırır

Kendi gemimi çektim mesela , Örnek olması açısından ;

5. KARANLIK

KARANLIK User

Merhabalar

Oyundaki zoomlama özelliği bir süre önceki güncelleme ile kaldırıldı.Gemi boyutları orjinal halinde.

İyi forumlar

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.