Fps düşmesi

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve systm★ΞЯRØR★Keqoo tarafından 8 Aralık 2013 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Oyun acayip bir şekilde kasıyor pcm iyi olmasına rağmen dehşet derecede kasıyor başka oynadığım oyunlarda böyle bir sıkıntı yok fps sorunu var oyundayken çok yavaşlıyor bilgisayar

2. Nefes

Nefes User

Merhaba

Başka oyunların bir update yani oyunu pcnize güncellemelerini yükleyerek oynadığınız için danmalar ve kasmalar olmayabilir küçük oyunlar bu katagori altında değildir.
    maalesef darkorbitte bir günceleme yapılıp yani oyunu indirerek oynamadığınızdan kasmalar ve donmalar yaşamanız olasıdır.

3. sadece 4-4 haritasında mevcut bu sorunum ?

4. Nefes

Nefes User

Merhaba

Açıklamanızda bana 4-4 haritasında bu sorunu yaşıyorum demediğiniz için genel bir açıklama yazdım şu var eğer o harita çok kalabalık ise donması ve kasması olasıdır ama yok harita bomboş ve kasmalar oluyor diyorsanız supporta yazarak sorununuzun nedenini öğrenebilirsiniz.

iyi oyunlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.