Fps düşüşleri ve Adobe flash palyer hakknda

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve RAMMFİRE tarafından 3 May 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. RAMMFİRE

RAMMFİRE User

1-Arkadaşlar eskiden full 60 fps de oynadığım oyun şu son 2 aydır hangi tarayıcıdan denersem deneyim nekadar çeresleri silersem sileyim ne yapsam ne etsem hep 30 fpsde oynuyorum üstelik pcm 8 gb ram var (fakat son 2-3 yıldır pcye hiç baktırmadım laptop üstüne birde sürekli ısınıp kapanıyo bundan dolayı olabilirmi ??)

2-Adobeyle ilgili bir sorum olucak adobenin güncel sitesine girdiğimde adobenin en son sürümü 13. birşey diyor yüklüyorum hatta denetim masasındanda bakıyorum bende adobenin en son sürümü 13. olarak geçiyo fakat oynu başlatıp sağ tıklayınca adobe sürümü 8.8 olarak gözüküyor neden ?

şu 2 soruma cevap verirseniz sevinirim

2. RAMMFİRE

RAMMFİRE User

3. Merhaba ,

Hangi tarayıcıyı kullanıyorsunuz ?

İyi forumlar.

4. RAMMFİRE

RAMMFİRE User

yandex browser kullanıyorum

5. Merhaba ,

Adres yazılan kısma ;

chrome://plugins

yazın enter'a basın. Açılan sayfadan

resimdeki gibi Adobe Flash Player ile ilgili kısımı bulup güncel olan versiyon dışındakileri devre dışı bırakın. Sadece güncel olan versiyon aktif kalsın. Daha sonra tarayıcıyı kapatıp baştan açın ve kontrol edin.

İyi forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.