FPS im yükselmiyor

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve ___________CAN tarafından 22 Ekim 2018 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Merhaba 2008 den berı oyunu oynuyorum ve 2011 den berı aynı bılgısayardan oynamaktayım.Bu seneye kadar hiç bir donma lag vs problemim olmuyordu.Oyunda genel bir problem var ancak bende bu durum daha da farklı.Son 6 aydır oyunum ne zaman savaş alanına gelsem takılıyor.Çerezleri sildim,internet bağlantım kötü değil,bilgisayarım eski ancak darkorbiti çok rahat kaldırıyordu şu zamana kadar başka oyunlarda sıkıntım yok.Oyunu oynayamaz oldum açıkçası yapmadığım şey kalmadı bilgisayarımı hızlandırmak için de bir çok yol denedim çöp dosyaları sildim vs fakat olmuyor bir türlü oyun akıcı olmuyor fps im hep 16-30 arasında ne yapmalıyım yardım ederseniz sevinirim.Çerezleri sil vs gibi yorumlar yapmayın lütfen bilen birisi varsa çok sevinirim.

Son düzenlenen: 25 Ekim 2018
    KATALONYA bunu beğendi.
  2. uzayl80

uzayl80 User

1 vpn ile dene hızlı bir tarayıcı olsun netin hızlı değilse yavas olabilir oyun benimki senden kötü fps 8-12 arasında değişiyor benimki vpnle cözüyorum birde antivris programın varsa onunda net korumasını kapat oda etki yapar

Son düzenlenen: 22 Ekim 2018
    KATALONYA bunu beğendi.
  3. Kullandığınız netin hızı ve şirketi'de önemli bir unsur,ayrıca çok fazla downlod ediyorsanız sık sık modemi açıp kapamanız lazım.Ben fiber 25 mgb kullanıyorum ben bile modemi restliyorum aradabir.Ayrıca hız testi yapın almanız gereken net size geliyorsa sıkıntıyı başka yerlerde arayın.Benim fsp 60 ve kablosuz kullanıyorum.;)

4. ValkyriE

ValkyriE Guest

Merhaba,

İnternet hızınızın kötü olmadığını belirtmişsiniz fakat bir de net ölçüm yapmanızı tavsiye ederiz. Ayrıca tarayıcı üzerinde ve bilgisayarınızda çalışan arka plan uygulamalarını minimuma indirmeniz işe yarayabilir.
    VPN kullanımı kesinlikle yasaktır ve ceza sebebidir. Bu sebeple bu tür metotlardan kesinlikle uzak durmalısınız.

Konuya yardımcı olan @*DELİBEDRİ* üyemize teşekkür ederiz.

Keyifli forumlar.

*DELİBEDRİ* ve KATALONYA bunu beğendi.
  5. internet hızım 16mpbs çıktı telefonumla da paylaşırken ne düşünüyorsunuz arkadaslar? Birde dediğiniz gibi antivirüs programı sorun çıkarmıs olabılır mı?

6. .Paradoks.

.Paradoks. Guest

Merhaba,

Antivirüs yazılımları programlama mantıklarına yüzünden sürekli olarak sizin bilgisayarınızın belleğindeki ve sabit diskindeki dosyaları tarar. Bu işlem sırasında bilgisayarın işlemcisinin belli bir kısmı bunun için kullanılır. Bu sebepten işlemciniz tam yükte çalışmasına rağmen ekran kartından gelen komutların hepsini yapamaz. Sonuç olarak 60 kare yerine işlemci sadece 30 kare için hesaplama yapar, buda sizin 60 FPS yerine 30 FPS almanız demektir. Bilgisyar terminolojisinde bu durum darboğaz olarak geçer. Bu durumu internet üzerinde aratarak çok daha detaylı bilgiler bulabilir ve kendi sisteminizde bu durumun mevcudiyetini test edebilirsiniz.

İyi forumlar.

___________CAN ve KATALONYA bunu beğendi.
  7. Antivirüs yerine internet securty kullan bilgisayar işlemci ve durumunu bilmediğim için tavsiye vermem zor,ancak pc iyi ise nod32 veya norton securty kullan derim bilgisayarınıda pek kasmaz sonuçta işimiz internet olduğuna göre sıkıntıda netten geliyor. Ayrıca orjinal kullan crak dosyalarındada virislü çıkar bilgin olsun arka planda senin bilgilerini dışarıya sızdıra bilir.;)

___________CAN bunu beğendi.
  8. uzayl80

uzayl80 User

nod 32 versiyon 11 denendi pc de ısınma oluyor sonuç olarak arkadas netin web kalkanını deaktif yapacak verim alması için onun yerine tarayı eklentili antivirüs öneririm avira gibi kasma yapmaz

9. Kullandığınız tarayıcı değiştirmenizi öneririm.
    Not: Eski bir sürümü kullanmayı deneyin

___________CAN ve .Paradoks. bunu beğendi.
  10. Önerileriniz için teşekkür ederim hepsini deneyeceğim,umarım işe yararlar.

.Paradoks. bunu beğendi.
  11. HASAFET.

HASAFET. Guest

Selamlar,

Konu amaca ulaştıysa kilitlenmesini talep edebilirisiniz.

Rica ederiz.

Keyifli Forumlar.

12. ..VPN..

..VPN.. User

Bu gibi durumlarda bilgisayarınız özelliklerini ve net hızınızı detaylı yazarsanız size daha iyi yardımcı olunabilir.

Öncelikle net hızınız ve ping değeri önemli.

Cihazınız notebook ise harici ekran kartı yerine dahili ekran kartı ile çalıştırılıyorsa bu fps değerinde düşüşü gösterir.

Cihazınızın tam özelliklerini yazarsanız size kesin çözümlü yardımcı olabilirim bu konularda uzmanım.

Not: Tarayıcı değiştirme gibi işlemler çok fark ettirmez, ettirse de başka sorunlara ya da değişikleri neden olur. Tarayıcılara göre oyundaki isimlerin görünüşleri değişmektedir örneğin. Yok Chorme bu kadar yiyor yok bu şöyle ram yiyor :D Herkes kendine göre evap verir...

Burada size onlarca tarayıcı ismi veririm kimse isimlerini bilmez... Sorunlar bunlar değildir.

13. maalesef önerileri denememe rağmen düzelmedi problemim..Donanımım çok iyi değil elbette bilgisayarım eski olduğundan dolayı ancak format atalı 1 yıl oluyor zaten eskiden takır takır oynadığım oyun şimdi ne oldu da donuyor dakıkada 1 mb yıyen oyundu yani büyük bir oyun değil :D

özellikleri yazayım tabi,
    windows 7 ultimate64 bit,
    işlemci pentiel dual core 3.20 ghz cift cekırdek
    4 gb ram
    2 gb amd radeon hd ekran kartı

tesekkurler sımdıden

az önce denedim yaptıklarım işe yaramış gibi ama 50 oluyor bazen ise 15 e düşüyor..

Son düzenlenen: 25 Ekim 2018
  14. Net hızınız mühim ,zira vaat edilen net çoğu zaman alınamıyor.Hız testi yapın ayrıca ram tekmi dualmi? Biri veya ikiside tam randımanlı çalışmıyor olabilir. browser değiştiripte deneye bilirsiniz.Benim bildiğim windows 7 8 gb ram destekler onuda deneyebilirsiniz.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.