FPS konusunda Acil Yardım !

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve _DODGE_ tarafından 5 Kasım 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. _DODGE_

_DODGE_ User

Arkadaşlar sistemim 64 bit. Win 7 2 gbram 2.30 ghz dual core işlemci...

768 mb intel family r chipset ekran kartım var...

Sistem temizlik araç gereçleri:

Ccleaner , wise registry clenear... Smart defrag. Driver booster.

Tarayıcı maxthon ( şu an en yüksek fps alabildiğim tarayıcı)

Arkadaşlar fps sürekli 20-30 larda bundan 2 ay önce 50 fps sabit oynuyordum en az 45 fps alıyordum.

Bu arada ara sıra oyunun arasında oyundan kopmalar atmalar oluyor oyunla bağlantım kesiliyor...

Driverlar yazılımların hepsi güncel oyun oynarken av yi kapıyorum...

Msconfig baslatma ayarları yapılı.

Arkadaşlar bu arada bir haritadan başka haritaya geçince ram acaip harcanıyor %94 lere cıkıyor...

Bazı belli saatlerde ram kullanımı düsüyor sabah 2-3-4-5 gibi ram seviyesi % 50 lere düsüyor gram kasma olmuyor.. Fakat sabah 7 den sonra ram %85 lere cıkıyor oyun sapıtmaya başlıyor gecen gemi kontrolumden cikti saga gidecegim yerde sola gidiyorum her seye ates etmeye basliyor gemi...

Abuk sabuk sitelere girmiyorum fazla girdigim sitelere dikkat ediyorum her turlu av ye taratım makinayı makinada virüs vb yok.

2. KARANLIK

KARANLIK User

Merhabalar

Kablosuz bağlantı kullanıyorsanız sizden başka bağlanan varmı hatta ?

İyi forumlar

3. _DODGE_

_DODGE_ User

Hocam öncelikle evde bi I pad var ı pad e arasıra evdekiler oyun oynuyor fakat onlar oynamıyorkende oluyor...

Bunun sorun olduğunu pek sanmıyorum yazın sabahtan akşama kada ıpad + laptop internetin sonuna kadar abanıyordu fakat problem olmuyordu...

Bu son aylarda olmaya başladı şimdide son günlerde oyundan savaşın ortasında atmalar oyunun donması vs oluyor... Fps düsüyor...

Tablette kimse olmasa bile uygulamalar kapalı olsa bile oluyor...

4. Acil yardım istiyorsan 112 yi ara.

5. _DODGE_

_DODGE_ User

Ayberk konuyu dağıtma...

Çok ciddiyim :mad:

Bu kasma çıldırtacak beni birde oyundan atması cabası sinirden mousu duvarlara fırlattım bozuldu yarıyarıya kablolu mouse aldım yeni... Atamayayım diye artık ekran başında cok sinirlenirsem duvara ne fırlatacam hiç bilemiyorum...

6. Tamam şaka bitti :D Ama iyiydi kabul et :)

--------------------------------------------------------------

Şimdi ağ trafiği denilen bir olay var. Bende de nedense geç saatlerde mesela 23:00 - 1:00 gibi internet acayip donuyor-kasıyor. İnternetinin bağlı olduğu trafodan ve kablodan bir çok internet ağı geçiyor bu da kasmaya sebep oluyor.

Ondan kaynaklı değilse de bana söylemiştin modemini gece yatarken kapat dinlendir ...

7. _DODGE_

_DODGE_ User

Modem geceleri hep kapalı oluyor...

Okula gidince evde kimse yok modem kapalı oluyor...

Eve 15.30 gibi geliom pc ye girmem 30 dk alıo çünkü yemek yiyom vs pc o sırada iyice kendine geliyor...

Ama do nun anasayfasına girdiğim an pc kafayı yemeye baslıyor sonra oyuna giriyorum pc iyice kafayı yiyor tarayıcıyı kapayıp tekrar acıp kapıyorum anca düzeliyor...

8. KARANLIK

KARANLIK User

Merhabalar

Burda her zamanki klasik cevapları alırısınız.Bir teknik destek merkeziyle görüşün.

İyi forumlar

9. _DODGE_

_DODGE_ User

Yardım edebilecek kimse yok mu kafayı yedirtecek bu sorun...

Hocam sacma sapan hatalar yuzunden patlamaktan ofkemden kuduruyorum...

1 mouse gitti sonrakine bilgisayar mı gider bilinmez kafayı yiycem arkadas yok yok yok didik didik aramadigim yer kalmadı google da aramadığım forum kalmadı...

Artik laptop u veya modemi duvara firlatacam o dereceye geldim pall topluom baglanti hatasi vs atiom gemi donuyor mini mapda oyunda gidiyor...

Adamdan kaciom adam ta bana obur portan sıkarak kesiyor... Ve ben sıkamıyorum.

10. Merhaba ,

İşletim sistemi 64 bit W7 ve ayrıca ram yetersiz. İşlemci idare eder fakat ram en az 4 yada ortalama olarak 6 gb olması iyi olacaktır. Ayrıca şayet ekran kartı gerçekten 768 MB ise oyunda sorun yaşamanız gayet normaldir. En azından 1 GB olması iyi olacaktır çünkü ekran kartı ve tabii ki bit'i de önemlidir.

Flash Player Hakkında Bilgiler
    FPS ( Frames Per Second ) Hakkında Bilgiler

Bu konuları incelerseniz biraz da olsa belki yararı olur. Ayrıca unutmadan oyundaki grafik ayarlarını mümkün olduğu kadar düşürün en azından orta seviyelere çekin. Gereksiz oyun pencerelerini kapatın. Eş zamanlı olarak bağlantıyı kullanan programlar da etkileyebilir.

İyi forumlar.

11. _DODGE_

_DODGE_ User

Maalesefki en fazl 3-4 gb a kadar ram yukselebiliyor...

Simdi hocam 1-2 ay once ben 50 fps seklinde yuksek kalitede kasmadan oynayabiliyordum nasıl oluyordu bilmiyorum :) biraz komik fakat nasıl oluyorsa 50 fps alıyordum bu aylarda olmaya basladı.

Gereksiz arka plan uygulamalarını kapatıyorum genelde ama aklımda bir teori var...

Benim bilgisayara av indirince avyi kapatsakda avlerin Vbg. Uzantılarï benim pc nin hızını bozuyordu.

Vbg nedir ?

Vbg avlerin virus imzalarını tutuğu imza dosyalarıdır avden aveye uzantılar farklilik gosterebiliyor...

Sizce bundan kaynakalanabilir mi modum ? Cunku her hangi bi av indirsem makinam acaip yavasliyor oyunlarda kafayi yiyordu...

12. Merhaba ,

O zaman çok zorlamayacaksa 4 gb ram'e yükseltin. Ayrıca ekran kartı yükseltme imkanı varsa 1 GB 256 bit yapmaya çalışın.

Bildiğim kadarıyla işletim sistemide fazladan pc'yi yorar özellikle de ram düşükse bu nedenle ram yükseltmeniz iyi olacaktır.

Antivirüs programlarından olabilir çünkü bazı virüs programları ekstradan pc'yi kasmaktadır.

İyi forumlar.

13. Av yi sildim pc hızlandı teorim doğru çıktı :) konu kitlenebilir.

14. av lere dikkat etmek lazım belli aralıklarla güncelleme yaparlar arkada , epey yavaşlatır neti . ek olarak netin bazı yoğun olduğu saatlerdede nette yavaşlık yaşayabilirsiniz(alt yapı kaynaklı) . ram e gelicek olursak 2 gb ram bencede yetersiz onu 4 yaparsanız daha güzel olur , w7 nin hangi sistemini kullanıyorsunuz home,pro,ultimate bunların kullandığı kaynak değişiklik gösterir ona göre uygun olanada geçebilirsiniz.

ek olarak oyun sayfanızı arada kapatıp başladan tekrar açın(fps nin yanındaki ram değerlerine bakın oyunda iken o değer sürekli yükselir) sekmenin kullandığı ram arttıkçada performans kaybı olacaktır . bende 1gb üstüne çıkıyor darkdaki ram kullanımı (hemen değil tabiki 1 saati buluyor)

15. Merhaba ,

Konu çözüme kavuştuğundan dolayı kilitlenmiştir.

İyi forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.