Fps sorunu ve bulaniklik

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve barricade666 tarafından 29 Ocak 2016 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Merhaba herkese
    Oncelikle benim pc nin markasi Lenovo y50( I7 islemci GeForce 860m 16gb ram full hd ekran)
    Yank tam bi oyuncu/gamer bilgisayari.Ben bu pc ile oynarken fps 20-32 arasinda seyrediyor( ekran karti ,driverlar, adobe flash , Adobe air , Adobe shockwave , Java player , tarayici guncel
    Nasil yukseltebilirim?
    Ikincisi ben darkorbit i biraz bulanik oynuyorum 3d ayarlada bu sorunu nasil cozebilirim( Acaba 1920-1080 ekrandan midir? Denedim cozunurlugu dusurmeyi ama olmadi
    Son olarak oyunun bakim gunleri hangi gundur ve saat kaç gibi olur?
    Cok tesekkur ederim.

2. OĞUZKHAN

OĞUZKHAN Guest

Merhaba,

Yazdıklarınıza bakılırsa bu bilgisayarda bu kadar fps normal değil. Tam olarak bilgisayarlardan anlamam ama online oyunlarda fps yi internet hızıda etkiler. BURADA fps ile ilgili bilgileri bulabilirsiniz.

Bakım günü genellikle perşembe veya çarşamba olmaktadır. Ayrıca her sabah rutin resetler atılır.

Ekran çözünürlüğünüz le ilgili pek bir bilgim yok.

İyi Forumlar.

3. Baska yardim edebilecek var mi?

4. ÈrroR_™

ÈrroR_™ User

sorun ekran kartidir.NVIDIA grafik ekran karti v.b ekleri sitesinden guncellediniz mi .uzerinde yada kurulumda son surum ve yamalari olmuyor.sistemden guncelleme guncel diyor siz sitesinden inceletip guncelleyin.fps az,gamebooster ile acin oyunu derim.ekran en uygun ayarini kurulumda kendi yapiyor zaten.activex directx11 guncelleyin.3d. de ayari en azda biraktim arka plan kapali.60 fps.aliyorum.maxthon kullanmayi deneyin birde.

5. chrome kullanıyorsanız masaüstünden mouse ile sağ click yapın , grafik işlemciyle çalıştır deyin , veya ayarlardan chrome u bulup onboard yerine grafik işlemciyle çalıştırmaya ayarlaryın - fps yükselecektir . 1080p şeklinde görüntünün güzel olması lazım , muhtemelen onboard kartı kullandığı için öyle görünüyordur

not : diğer tarayıcılardada aynı şekilde olur :) örnek olarak chrome dedim sadece
    dip not : ayarlar derken , nvidia ayarlarlarından

6. bi denedeyeyim olmazsa yazarım

7. ÈrroR_™

ÈrroR_™ User

oldumu duzeldi mi ? sizin sistem bayabi iyi bana gore, daha iyi performans almaniz beklenir.

8. Bulanıklık gitti ama fps 30 20 arası bütün Adobe flash Player, Adobe Air, Adobe Shockwave, Java, Geforce Update, İntel Update, Windows Update ve tarayıcının sürümü güncel olmasına rağmen bu değerlerde

9. dediğim gibi muhtemelen onboard kartla çalıştırıyor , 860m ekran kartıyla sabit 60 fps alabilmeniz lazım

10. ÈrroR_™

ÈrroR_™ User

gamebooster ile acin oyunu maxthon ile fps artiyor.

11. benim de 960m ekran kartlı i7 4820 işlemcili 16 gb ramlı laptop 40 flm alıyor deniyecegim şimdi grafik işlemciyile calıstır secenegini. (hatta ben bayadır oyundan sogumustum bu oyundan 1000 kat daha iyi grafkli oyunlarda aldıgımdan daha az fps aldıgım için :) )

12. ÈrroR_™

ÈrroR_™ User

i 7 ucak olmali arkadasim.ayarlarinda sorun vardir iyi bilen bir pc ci danismali.fps oyunlarindan anlayan.yanliz windows 10 kurduysaniz 7 ye donun henuz yamalari ve eklentileri 10 adapte degil sorun cikiyor.

13. Yeni aldım sayılır pcyi win 8 le geldi yukseltmedim bu sıkıntıları bildiğim için , ve denedim grafik işlemciyle spaceballda 35 e kadar dusuyor halen.. Ve sistemde sıkıntı oldugunu sanmıyorum baska oyun ismi vermek yasak oldugundan isim veremeyeegim ama tiyo vereyim PC'ye çıkış tarihi bayağı ertelenen bir oyun ve serisinin 5.ci oyunu :) Bu oyunda 55-60 arası alıp darkrobitte 40 alınca insan dogal oalrak soguyor, bi indirmeli yapamadılar su oyunu :(

14. ÈrroR_™

ÈrroR_™ User

bu oyun hakikatten zorluyor pc leri,ancak iyi ayar yapildimida sorun cikarmiyor.bu oyunda yasadiginiza gore skıntıyı bu oyunun grafik flash ayar eksikleri var.denetim masasi>flash player ayarlarinizada baksaniz bir. depo izin v.s.

15. Baktıgım anda ilk dikkatimi çeken sey flash player 32 bit yazması ve benim sistemim 64 bit buyuk ihtimale ondandır. Sizin bilginiz var mı ?

16. ÈrroR_™

ÈrroR_™ User

flash 32&64 64 diyor ama yukleyince boyle yaziyor dogru.yanliz adobe flash sistem eklentisini kurdunuzmu, birde chrome artik desteklemiyor.maxthon olabilir farkli tarayici icin kurmalisiniz.activex ve flash 20.0 olanlar......orda guncellestirme kisminda karsisinda kurulu diyor bende...site icin izinde darkorbitin sitesine depolama izin ver yazili.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.