FPS Sorunu

Konusu 'Teknik Konular' forumundadır ve ΚΛFΚΛS-ΚΛЯTΛŁI[TüЯK] tarafından 7 Aralık 2019 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. Gtx 860m ekran kartı
    i5-4200H işlemci
    8 gb ram
    1920x1080p çözürlüklü ekran
    Arkadaşlar laptop kullanıyorum ve nvdia denetim masasından gtx 860m'i seçmeme rağmen oyun bir 30 bir 48 bir 52 böyle her saniye değişen fpsler veriyor.Üstelik ayarlarda en düşükte sizce nedeni nedir?Ekran kartım bozuk değil çünkü world of tanksta yüksek ayarlarda ortalama 60-50 fps arası veriyor.

2. .Paradoks.

.Paradoks. Guest

Merhaba,

Ne yazik ki, oyunun yazıldığı oyun motoru olan Flash Player bilgisayarınızın tüm mümkün performansını kullanamıyor. Bu nedenle oyunda kasma, ani FPS düşmesi gibi sorunlar yaşanmaktadır. Bu durumu çözmek adına farklı tarayıcıları deneyebilirsiniz.

İyi forumlar.

3. Bugüne kadar 10 tane farklı tarayıcı denemişimdir. En iyi performansı maxthondan aldım. Maxthon indirip oynamayı deneyebilirsin.

4. -=ODIN=-

-=ODIN=- Guest

Merhaba,

Arkadaşlarımızın yazdığı yöntemleri denediniz mi ?
    Lütfen sonucu bizlerle paylaşırmısınız.

İyi forumlar.

5. Oynanıcak gibi değil 2.000-3.000 tl lik laptoplarda darkorbit oynamaya çalışıyoruz -oynanamıyor-oynamıyorum oyun sürekli kasıyor :D çok iyi

Son düzenlenen: 11 Aralık 2019
  6. Farklı tarayıcıdan denemekten başka çözüm yok :D