FPS

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve Dorukfener! tarafından 1 May 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Arkadaşlar Merhaba,

Acaba aranızdan bu zamana kadar 65+ fps gören oldu mu? Merak ediyorum ve bu konuyu araştırmaktayım süper bilgisayarlar dahi 65 göremiyor. Tarayıcı kaynaklı mı oyun mu araştırıyorum. Siz de fikirlerinizi söyleyip soruma cevap verin lütfen :) İyi oyunlar.

2. İstiklal

İstiklal User

Merhaba ;

Bunun Tarayıcı ile alakası yok arkadaşlar. Oyunların Desteklediği Maksimum FPS Değerleri vardır. Bu oyundan oyuna değişir. Dark Orbit ' deki Maksimum FPS Desteği 62 diye biliyorum.

60 Üzerine çıktığını hiç görmedim. 2 FPS Olayı ani dalgalanmalarda çıkabilecek maksimum FPS değeri olarak tanımlanabilir diye düşünüyorum.

Dilerseniz Support ' a sorabilirsiniz.

Keyifli Forumlar

3. TheMaster

TheMaster User

Normal bi oyun olsa vsync kapatarak 60 fps sınırını geçebilirsin.Fakat DO'da böyle bir seçenek yok.

4. messimel

messimel User

Vsync yi nasıl kapatırız

5. fps 62 çıktı ben gördüm ya nasıl oluyor siz diyorsunuz 60ı görmedim ben şimdi baktım 62 gördüm

6. messimel

messimel User

pc özellikelrin ne ? :D

7. İstiklal

İstiklal User

Merhaba ;

VSYNC ( Vertical Synchronization ) Ekran Kartı ile Monitörün Ekran Tazeleme oranını denkleştiren bir uygulamadır. Bu uygulamanın kullanılmasının ana amacı , Monitörün tazeleme oranının , Ekran Kartının tazeleme oranından az kalması durumunda , ekran da bir takım yarık ve kırılmalar ortaya çıkmasını engellemektir.

Özellikle FPS ve Yarış Türü oyunlarında kamera açılarının hızlıca değiştirseniz , Bunu fark edersiniz.

Merhaba ;

VSYNC , İndirilip , kurulan ve Genelde FPS Tarzı oyunlarda bulunan bir özelliktir. Dark Orbitte VSYNC Sistemi yoktur ve gerekte yoktur.

Merhaba ;

Ben zaten maksimum 62 Olduğunu söyledim. Normalde 60 FPS ' de çalışır. Aradan Monitör ve Ekran Kartı arasındaki Ekran Tazeleme oranında ki dalgalanma dolayısı ile 62 yi görebilirsiniz.

Keyifli Forumlar

8. messimel

messimel User

Saolun modum

9. titans___

titans___ User

şimdi reklam olurmu nvdia 710m i3 2,50 ghz 4gb bilgisayar iyimi iyiyse sanmıyorum hep grafikleri düşürüp oynuyorum

10. lago_rosso

lago_rosso User

gb iyi ama diğerleri biraz düşük gibi.ekran kartı en az 1 gb 64 bit hatta mümkünse 128 bit.o zaman çok fark göreceksiniz.ram en az 2 gb makul.gerisini bilmiyorum.benim 2 gb ram var ama ekran kartı 512 mb.bu yüzden cubide falan büyük sıkıntı yaşıyorum. ekran kartım 512 mb 32 bit ddr2. 2009 model pc kullanıyorum.ekran kartını aynı modelden 1 gb olarak değiştirebilirmiyim sıkıntı olurmu bilen arkadaşlar varsa söylesin lütfen.bildiğim kadarıyla ddr 3 yapamıyorum sakıncalı.

11. benım pc amd 8350 8 cekırdek 4 ghz ıslemcı nvıdıa gt 660 ti top 2 gb 192 bıt ddr5 ekran kartı 16 gb 2400 cl 10 gskıll ram ssd harddısk falan gerısı pek onemlı degıl ınternet 50 mbıt fiber sınırsız bazen cok kalabalık ortamlarda ıster ıstemez oyun yukunden dolayı nadırde olsa takılma yapabılıyor donanımın ve netın onemı cok buyuk bu oyunda ama onların yetmedıgı yerlerde olabılıyor oyunun yukunden dolayıda olsa olabılıyor bırde tarayıcı ve flash guncellemelerı fala eksıksız olması gerekıyo bunlara dıkkat edıldımı oyun tadından yenmıyor yag gıbı akıyor masallah iyi oyunlar arkadaslar bu arada fps sureklı 60 62 arası benım hıc dusme yok ancak spaceball da falan takılma oluyor

12. buyrun benim pcden :) 2-3 sefer oldu böyle sadece şimdi 60-63 arası[​IMG]

13. Maqa67

Maqa67 User

Merhaba Arkadaşlar. Yüksek FPs de Oynamak İçin Rammı Alsam Ekran Kartımı?

14. KARANLIK

KARANLIK User

Maqa67 bunu beğendi.
  15. Maqa67

Maqa67 User

16. KARANLIK

KARANLIK User

Merhabalar

Ben teşekkür ederim.İyi forumlar.

Maqa67 bunu beğendi.
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.