Fr2 serverinde problem mi var ?

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve Vanquisher⋆ tarafından 9 Aralık 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. Kolay gelsin. fransa 2 serverinde oynuyorum ve cok sık problem yaşıyorum saldırı vardı bi ara gene aynı olay mı yada başka bişi mi yardım ederseniz çok sevinirim.

2. .SİHİRBaZ.

.SİHİRBaZ. Guest

Merhabalar,

Ddos saldırıları arada tekrarlamaktadır.

Keyifli Forumlar

3. yok kardeşim ya arkadaşlarım giriyor ama ben giremiyorum aynı serverdayız ben w8 kullanıyorum hadş onda porblem var diyelim ama diger tum serverlere giriyor fakat birtek fr2 ye giremiyorum bu nasıl bi iştir allahını seven yardım etsin kafayı yiyicem burda.

4. Merhaba ,

İşletim sistemi bu tür şeylere neden olmaz diye düşünüyorum. Fakat alternati önerileri yazayım.

- Tarayıcı çerez ve önbelleklerini temizleyip deneyebilirsiniz.
    - Farklı tarayıcılar ile deneyebilirsiniz.
    - Gerekirse tarayıcıyı Program Ekle/Kaldır kısmından komple kaldırıp en baştan kurun
    - Yeni flash player çıktı güncel değilse güncelleyiniz.

Ayrıca DDoS saldırıları veya internet bağlantısı ile ilgili bir sıkıntı olduysa böyle durumlar olabiliyor.

İyi forumlar.