Fransa3 serveri

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve Papaz™ tarafından 18 Ocak 2016 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Papaz™

Papaz™ User

Merhaba arkadaşlar, Fransa3 serverinde bir arkadaşımın tavsiyesiyle oyuna başlayacağım. Fakat sıfırdan başlayıp tek başına kasmak çok sıkıcı geliyor. Yardımcı olabilecek bir arkadaş varsa mesajını bekliyor olacağım. Şimdiden çok teşekkür ederim yardımcı olacak arkadaşlara. Hepinize iyi oyunlar saygılarımla.

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 18 Ocak 2016
  2. Merhaba ,

Klan olarak mı yoksa Fransa 3 server'ında oynayan varsa birlikte oynamak için mi ?

İyi forumlar.

3. Papaz™

Papaz™ User

•Kıyamet• adminim klanda olabilir bir arkadaşta olabilir.Sadece benim kasılmamda bana yardımcı olacak birini arıyorum. Yardımdan kastım beni tallon kesecek kadar geliştirebilir klanı sağlamsa gunluk credi atabilir. Enerjilerimiz uyuşursa yakın bi arkadaşlık bile kurulabilir. Umarım derdimi anlatabilmişimdir

4. Kraops

Kraops User

Fransa3 te pek adam bulamazsınız tr serverlerinde fransa serverine gore turk arkadaş ve klan bulma şansınız kat kat fazladır

5. Merhaba ,

Şimdi bu konu üzerinden arkadaş arama olarak değerlendirelim eğer klan aramak istiyorsanız forumda bunun için bölüm bulunmaktadır. Orada klan arama koşulları konusundaki formata ( örneğe ) göre konu açabilirsiniz.

Konuyu uygun bölüme taşıyorum.

İyi forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.