Frost Orcus

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve EMREÖFKE53 tarafından 5 Ocak 2021 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. Hedeflerdeki tüm görevleri bitiridim savaş biletinide aldım fakat frost orcus gelmedi. Bi sorun mu var. Tüm görevler bitince gelmesi lazım değil mi? Öyle yazıyor da.

2. enesboz17

enesboz17 User

Tüm görevleri bitirince değil 30 savaş bileti karşılığında takas etmen gerekiyor diye biliyorum.

3. adeniza

adeniza User

Diğer ilerleme ödüllerini aldın mı savaş biletini aldığında? Manuel olarak alman gerekiyor olabilir. Başka bir konu da orcus gemin var mı? Verdiği tasarım, gemi değil.

4. Evet diğer ödüllerin hepsini aldım orcus gemiside var ayrıca anlamadım. Manuel içinde bi seçenek falan gelmedi

5. adeniza

adeniza User

İlerlemede Orcusun altında al şeklinde bir seçenek olabilir. Bende istemci sürekli çöktüğü için son üç ilerlemeyi yapamadım o yüzden net bir şey diyemiyorum.

6. etkinlik ödüllerinde frost orcus yoktu ki alasın.30 savaş bileti topladığın zaman yan sekmeden kendin manuel olarak seçip alıyordun..bu seneki ödül sistemi bu şekildeydi.çok saçma geldi bana.inşallah bundan sonrakiler yine eskisi gibi olurda sizin dediğiniz gibi savaş biletini satın aldığımızda otomatik gelir..

7. Etkinliğin 2. Günü tüm hedefleri tamamlayıp bende alamadım. Özellikle hedefleri tamamlayıp ödülleri alacaksın yazdığı halde bu sebepten oyuna ara verdim soğudum yani insanları kandırıyorlar oysa biz emek veriyoruz.

8. Merhaba,

Bütün hedefler bittikten sonra elde ettiğiniz anahtarlar ile hedefler kısmının hemen yanında yer alan, anahtar takas bölümünden almanız gerekiyordu fakat etkinlik bittiği için şu an da erişemezsiniz.

İyi Forumlar.