Frostbite mi Arge mi

Discussion in 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' started by userqq, Dec 13, 2015.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
Thread Status:
Not open for further replies.
  1. userqq

userqq User

Merhaba arkadaşlar
    Dün açık artırmadan aegis aldım bütün credi gitti 1.5 ay boyunca zar zor kasmıştım.Elimde ise 150k uri var ve %25 indirim paketi mavcut.Şu anda frostbite tasarımını 150k uriye alabiliyorum aegisle kasılacağım artık sizce onu mu almalıyım yoksa argemi 24e mi tamamlamalıyım?Argem 21 kalın sıkmaya göre.
    Önerilerinizi bekliyorum...

2. Arge veya tasarım hangisi senin için avantajlı olur bişey diyemem ama ben olsam frostbite alırdım. Yazın sıcak günlerinde o tasarım ile oynamak çok zevkli olur. Aegisi elit tasarım ile kullanıyorlar. Frostbite de elit tasarım ile aynı özelliklerde ve etkinlik bitince yanılmıyorsam 11 ay istesende bu tasarımı alamayacaksın.

3. Bahsettiğin tasarım bence mutlaka alınmalı uriyi kasarsın ama o tasarımı birdaha bulamazsın. Fakat uridium kasamıyorsan alman biraz yanlış olur bence

4. WolfWar

WolfWar User

Merhabalar,

Frostbit'in özellikleri Aegis Elit ile aynıdır. Aegis için kalkan çok önemlidir ve argeniz 21 kalın sıkmaya göreyse şuan kalkan enerjisinin 3/5 olması gerekki bence önceliği argeye vermelisiniz. Frostbit Aegis Elit gibi Tamir Birimi yeteneğinin süresini %50 arttırırken Kalkan Tamiri'ni %20 DP Tamiri'ni %10 kısaltır. Bu şimdilik çok önemli birşey değildir. Onun yerine argenizi 24 e tamamlayarak daha fazla kalkan elde etmiş olursunuz :)

Biraz admin sözü gibi olucak ama İyi Forumlar dilerim :)

5. argeni tamamlanı öneririm o tasarımın sana bir faydası fazla olmaz

yeni bir admin mi doğuyor acaba ? :)

WolfWar likes this.
  6. WolfWar

WolfWar User

Yok ya bana ters o işler :D Sadece bir kez admin uslübundan uyarı almıştım o yüzden öyle dedim :D Hem zaten yaşta tutmuyor :D Şuan ki adminler işlerinde yeterince iyiler gerek yok bir taneye daha :D Ama iltifatınız için teşekkür ederim :)

7. ne diyelim hayırlısı :)

WolfWar likes this.
  8. Görünüşü güzel zevkime alırım diyorsan al yoksa açık arttırmada ELİTE tasarımı alırsın aynı özellik. Elite tasarımı berbat o yüzden frost aldım :)

Ek: 2D olsa güzeldi ama 3D oynuyorum.

9. 2D'de buz tasarımlarının görüntüsü gerçekten çok kötü 3d'te teşvik amaçlı büyük ihtimalle.
    Konuya gelirsek eksiklerin varken almayı düşünüyorsan al.

10. -Keskin-

-Keskin- User

Merhaba

Görevlilerin kullandığı kalıbı kullanmasak iyi olur yasak çünkü :)

Keyifli forumlar

WolfWar likes this.
  11. açık arttırmadan aegis elite alabilirsin, bence uriyle arge al.

12. userqq

userqq User

Cevaplarınız için teşekkür ederim fakat bir bilgi yanlışı olmuş :D
    Argem 24 kalın sıkmaya göre, yani kalkan enerjisi 5/5, ayrıca zetadan aldığım dosyalarla 21. argeyi de verdim yani şu anda sadece kelle avcısı2 kaldı.Krediyi hızlı kasamıyorum dediğim gibi 1.5 ay sürdü 1.5milyar kredi kasmam.Sizce argeye mi vereyim, bir de bu buz tasarımları ayın 24üne kadar mı pazarda kalacak acaba?

13. WolfWar

WolfWar User

Demek istediğinizi tam olarak anlayamadım argenizin resmini bir çekip koyarsanız çok iyi olur :)

14. Yani diyorki 24 argelik kalın sıkmaya göre dizdim ama kalkan enerjisini 5/5 yapıp kelle avıcısı 2ye vermedim diyor bu durumda kalın sıkmıyor.

15. WolfWar

WolfWar User

İşte bende onu anlamadım :D Kalın sıkmaya göre diyor fakat kelle avcısı 2 ye vermemiş çok tuhaf :D O zaman bu adamın yapıcağı tek şey arge yapıp kalın sıkmalı yani kelle avcısı 2 yi tamamlamalı ki vuruşu artsın çünkü aegis in 10 lazer slotu var ve vuruş çok önemli :)
    Kusura bakmayın modum ona özellikle dikkat ettim fakat kalıp biraz yine öyle olmuş :(

16. Eğer düşman şirketle bir işi yoksa ve kasılmakta ise kelle avcısı şimdilik gereksiz.

17. WolfWar

WolfWar User

Ama hasarını arttırır ve kasılırken hasar sence az da olsa önemli değil mi ? Hem kalın sıkmanın zevki başka ;):D:)

18. Kelle avıcısı sadece oyunculara etki etmekte, uzaylılar için Uzaylı avcısı argesini yükseltmen gerekiyor.

WolfWar likes this.
  19. WolfWar

WolfWar User

Yılların Darkorbit oyuncusuyum böyle birşey olduğunu bilmiyordum bilgilendirdiğin için teşekkür ederim :)

Ben yine de kelle avcısı 2 yi tamamlaması taraftarıyım :)

20. Argeyi tamamla kardeş

Thread Status:
Not open for further replies.