frozen super meteoroid

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve DERBEDER|AsL| tarafından 20 Aralık 2019 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. etkinlik görevlerindeki bu super meteoroidi nerden bulabilirim bi ara karşıma çıkıyordu da şimdi denk gelmıyorum heralde yanlış haritalarda arıyorum

2. YilmazBey

YilmazBey User

ATLAS serisi mapler haricinde hepsinde çıkıyor bildiğim kadarıyla, fakat nadiren denk geliniyor, pette düşman bulucuyla gezmeme rağmen yarım saat aramışımdır frozen super meteroidi. Biraz sabır gerektiriyor anlayacağın, çünkü frozen meteroid bile o kadar sık spawn edilmiyor.

3. ateistkeci

ateistkeci User

Nadiren ve şansa bağlı olarak atıyor

4. Manitu

Manitu Guest

Merhaba,

Super Meteorid vermiş olduğu yüksek ödül nedeniyle bir çok oyuncu tarafından takip edilmektedir, bu yüzden de bir çok oyuncu fark edemeden imha edilmektedir. Sizlere tavsiyem bir kez düşman bulucuda seçtikten asla farklı bir işlevde kullanmayın P.E.T'i. :)

İyi forumlar.

Minerva bunu beğendi.
  5. ANCESTRAL

ANCESTRAL User

mini haritada bulunduğunuz harita sağ alt kısım olmalıdır diğer haritalarda çıkmıyor haritaların ismi önemli değil bölümü önemli kapı 16 isim var ve bu isimler sürekli değişiyor ama yaratıkların yeri değişmiyor anlayacağınız sağ altta olamnız ve çabuk davranmanız gereklidir.

6. Aliens

Aliens User

Super Mereroid tüm haritaların sağ alt kısmında 2 adet çıkmaktadır. Öldürüldükten itibaren 10 dakika doğma süresi vardır. Tavsiyem bir haritanın sağ altına denk gelin ve full radar - seviye 3 düşman bulucu ile haritanın orta portalında bekleyin. Bu şekilde haritanın her yerine eş mesafede olursunuz ve hasar görevini yapabilirsiniz.

7. Ben hiç denk gelmedim.

8. mini haritada 4e ayrılan kısımda sağ altdakine gidip orda aramam gerek yani

«®βŁДÐΞ•53» bunu beğendi.
  9. Aliens

Aliens User

Aynen öyle; sağ altta bulunmanız gerekiyor.

10. Evet. Arkadaşın dediği gibi herhangi bir haritanın sağ altına gitmeniz yeterli. Orada bulabilirsiiz

DERBEDER|AsL| bunu beğendi.