Füzyon kalkanı 3

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve KAÇKİŞİARASINDA tarafından 4 Eylül 2017 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. selam
    benim sorum Füzyon kalkanı 3 hakkında size en son hali ile bu kalkan türünün çalışma mantığı nedir ne kadar yenile süresi ve yenileme miktarı oluyor ve geliştirme yapınca yani 16 lewel yükseltince ne kladar oluyor .
    eğer geliştirme ile oluşan miktarı bilmiyor iseniz geliştimesiz haline % olarak etkisini siz paylaşın ben hesaplarım

tekrar yazayım bir yanlış anlama olmasın
    Füzyon kalkanı 3 yenileme süresi ve yenile miktarı son hali ile ne kadar öğe geliştirmenin etkisi ne kadar ? mümkünse mod bir arkadaş cvp versin kesin bilgisi olan yazmasın ...

2. G_s_G_s

G_s_G_s User

b02den şaşma kardeşim boş iş fuzyon muzyon

3. coder545

coder545 User

normal gemi %4 25 saniyede %100 fullenmis oluyor. fuzyonun tanesi %0.25 ekliyor. 4 fuzyon takarsan 20 saniyede fullenir. anca full gelsitirmeli tartarus konfisinde ise yarar onun icin de gelistirmeye degmez cop

4. .KAPLAN

.KAPLAN User

Merhaba,

Konunuzu uygun bölüme taşıyorum.

Füzyon kalkanı III ; Bu kalkan 8000 kalkan gücü ve %80 hasar emilimi vermesinin yanı sıra %6.25 kalkan yenilenme bonusu verir.

Bo2 ; En iyi kalkan! 10000 kalkan gücü sağlar ve hasarın % 80'ini absorbe eder.

İyi forumlar...

5. KAPLAN Mod : 1 tanesi %6.25 peki sayı artınca yüzdesi ve hesaplaması ne şekilde ? yani 10 tane varsa konfide nasıl olacak miktar ?
    ve geliştirme 16 lewel yapılmış füzyom kalkanı 3 kaça çıkıyor yenileme bonusu ?

6. coder545

coder545 User

o %6.25, %4`un %6.25i yani %0.25. kac kalkan varsa o sayiyla carp duz hesap, 10 kalkan varsa %2.5 olur .gelistirme yenileme bonusunu etkilemez.

7. coder545 sanırm zamanında ayrıntılı araştırmışsın hız gemisi ve hız konfisinde kullanılabilir geliştirmede yapamayada gerek yok mu diyorsun ?

birde bu paylaşdığın listeyi çözemedim yazdığın hesaplamayı çözdüm anladım ama tabloyu anlamadım kusura bakma hem ingilizde diye hemde çözmedim :D ama saol açıklaman için faydalı oldu dostum.

8. coder545

coder545 User

tartarusla cift destek cekip vurkac baskini atan adamlar var bilirsin, adam kacma firsati varken kacmayip senin ekraninda kaliyor ki sen kovalayasin, seni pesinden surukluyor 5 dk kovalamaca oynuyorsunuz sonunda bir bakiyosun onun kalkan can full sen milimsin patliyorsun. ha iste o tartar sen olacaksan kullanilabilir. ama oturup kacmadan iki konfini bitirerek savasacaksan ise yaramaz. soyle soyleyeyim, bo2lerin gelistirmeli ise 4 fuzyon takarsan 1 bo2 eksik takmis ama kalkan yenileme destegi almis oluyorsun.

listede en ustte 15 bo2 0 fuzyon var . asagiya dogru bo2 sayisi azaliyor fuzyon artiyor en sagdada kalkanin fullenme suresi yaziyor

gelistirmeden ise yaramaz ama gelistirmeye harcadigin uriye degmez dedim yukarda, bo2lerinin gelistirmeli oldugunu varsayiyorum

*LİON*[TET], Cillos™ ve takemyhard bunu beğendi.
  9. takemyhard

takemyhard User

çok üzüyon kendini bence :) yorma kafanı bukadar :)

10. tartarusla kaçıp halkayı açıver birkaç saniyede tmm.dedikleri gibi çöp.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.