Füzyon Kalkanı 3

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve Yigit673 tarafından 15 Eylül 2017 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Yigit673

Yigit673 User

Merhabalar. Füzyon kalkanı 3 ün verdiği %6.25 lik daha hızlı yenileme bonusu her bir tanesi başına mı geçerlidir ? Yani demek istediğim mesela diroitlere 12 tane gemiye 15 tane koysam 27 tane olucak. Verdiği yenileme bonusu 27x6.25 mi olucak yoksa hepsine koyduğumuzda toplam %6.25 mi olucak ?

Şimdiden teşekkürler.

2. Fren

Fren Guest

Merhaba,

Öncelikle konunuzu ''Yeni Başlayanlar'' bölümüne taşıdığımı belirtmek istiyorum.

Bahsettiğiniz %6.25 lik hız yenileme bonusu jeneratör başına geçerlidir. Şöyle düşünülebilir; 1 ekmekte %2 tuz var. 2 ekmek yediğinizde %4 tuz oranı olmaz, %2 lik oran devam eder. Bu oranda ekmek başına geçerlidir.

Yani 10 tane jeneratör taksanız oran 10'la çarpılmaz. Bu jeneratörler birbirinden bağımsız hareket eder desek daha uygun olur.

İyi Forumlar...

3. Yigit673

Yigit673 User

Anladım o zaman diyelim ki 15 jenaratör var %6.25 lik bir yenileme bonusu almam için 15 ininde füzyon 3 olması gerek ?

4. Örneğin bo2 kalkanı saniyede 500 kalkan yeniliyor füzyon 3 400 yeniliyor diyelim rakamları tamamen salladım. Çalışma mantığına göre saniyede 500+400=900 kalkan yenilersin yani bir kalkan jeneratörü diğerine etki etmiyor.

Yigit673 bunu beğendi.
  5. Fren

Fren Guest

Merhaba,

Bu değerler jeneratör başına olan değerlerdir. Her jeneratör kendi bacağından asılır :).

Tamamlamanız veya tamamlamamanız önemli değil. Mesela 2 tane Füzyon kalkanı taktınız ve x kalkan değerine ulaştınız. 2 tanede başka kalkan taktınız ve toplam kalkanınız x+y kadar. x kalkan değeri %6.25 lik yenileme bonusuna sahiptir.

İyi Forumlar...

Yigit673 bunu beğendi.
  6. Yigit673

Yigit673 User

Ben bu 6.25 lik bonusu bir anlık yenileme hızı gibi düşündüm ondan anlamadım başta. Şimdi çaktım olayı. :)

Çok teşekkürler tekrardan.
    Kilitlenebilir.

7. Fren

Fren Guest

Merhaba,

Rica ederim :). Aslında çok basit ama bazen zoru düşünüyoruz :). Konunuzu kilitliyorum.

İyi Forumlar...

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.