Füzyon Kalkanı-Blacklight Gözcüleri

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve 亗★VOLTACI★亗 tarafından 28 Aralık 2018 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. S.a Cümleten hayırlı sabahlar Mod arkadaşlarım Forum arkadaşlarım :)
    Sadeete gelelim :D
    1-füzyon kalkanına geliştirme yapılabiliyormu
    2-geçenlerde birine 45 50 k civarları sıktığım halde kendisi burguda olmasına rağmen
    kalkanı milim milim gidiyordu bunun füzyon kalkanıla bi alakası varmı halkada olsa anlarım
    derim kalkanı çok fazla ondan öyle ama burguda olduğu için bi anlam veremedim
    3- füzyon kalkanınımı tavsiye edersiniz bo2 lerden devammı edeyim
    4- füzyon kalkanın yenileme hızı fazla diyolar bo 2 ye göre bazı arkadaşlarımıza chatten sordum
    onun sebebi füzyon kalkanından ötürü dediler savaş esnasındada kalkan doluyor diye anladım ben burayı doğruysa düzeltin beni :)
    5-bu Blacklight gözcüleriyle alakalı forumda ne zaman ayrıntılı bi konu paylaşılcak
    ( bu üstteki sorum Mod Arkadaşlara ve Yetkili Arkadaşlara :))
    6- bu gözcülerin çıkma saatleri nedir foruma baktım ama bu durumla alakalı bi bilgi henüz bulamadım çok kararsız vakitlerde spawnlanıyor haritalara hiçbirinin saati birbirini tutmuyor :D
    7- bu gözcülerin günlük bi spawn miktarı varmı varsa npclerin isimlerine göre belirtebilirmisiniz :)
    8- başlıkla alakasız olcak ama kb :) bu gizli haritada x4 cephanesini toplayabilceğimiz bi sınır var diyorlar bu sınır nedir 50kmı 100kmı
    şimdilik aklımdaki soru işaretleri bu kadar :D aklıma takılan bi soru olursa bunu konu üzerinden düzenleme yapıcağım Mod arkadaşlarım konuun uzun bi süre açık kalmasını Talep Ediyorum.
    herkezin vereceği cevaplar benim için Altın değerinde büyük bi ihtimalle muhtemeldirki benim aklıma takıldığı gibi bu sorular birçok arkadaşımızın aklına takılıyordur inşallah bu konu bi çözüm olur aklımıza takılan sorulara :D
    iyi Forumlar Dilerim İyi çalışmalar :).

2. 1) Evet geliştirilebiliyor.

2) Burguda olması kalkanın düşük olacağı anlamına gelmiyor her zaman. İris içine kalkan atmış ve full destek olabilir. Veyahut gemisine bağlı olarak özellik kullanıyor olabilir örneğin Sentinel gibi. Füzyon ile alakası yok hatta Füzyon'da kalkan biraz daha düşük olur.

3 - 4) Oyunda 20 saniye hasar almazsanız kalkanınız yavaş yavaş dolmaya başlar. Füzyon ise bu 20 saniyeden sonraki dolma hızını arttırır. Yani kalkanınız birisi size vurmuyorken çok hızlı dolar. En büyük avantajı portal savaşlarında atladığınızda kullandığınız Füzyon kalkanı sayısına bağlı olarak kalkanınız 5-6 saniyede dolmuş olur.

Seçim oyun biçiminize göre değişir ama genel olarak portal savaşında ya da kasılırken kullanılıyor. Hem çoğu insan kalkan yükleme desteği çekmediği için destek çekip BO2'ler kullanılmaya devam edebilir.

5 - 6 - 7) Konu ile daha foruma düşen bir bilgi yok ve düşeceğini de sanmıyorum. Büyük ihtimal prime time gibi zamanlarda artarken boş zamanlarda süreler uzuyor.

8) Tam sınırı hatırlamamakla birlikte yaklaşık katlayıcı ile 150.000 diye hatırlıyorum. Günlük sınırdır resetten sonra tekrar toplanabilir.

亗★VOLTACI★亗 ve .Kuasar. bunu beğendi.
  3. .Kuasar.

.Kuasar. Guest

Merhaba,

1-) Evet, füzyon kalkanı geliştirilebiliyor.
    2-) ARDAUBERARDA arkadaşımızın da dediği gibi oyuncu irislerine vb. kalkan koymuş veya kalkan desteği almış olabilir.
    3-) Füzyon Kalkanı 8.000 Kalkan gücü ve ekstradan %6.25 kalkan yenileme hızı vardır ve absorbe oranı %80'dir.
    BO-2 10.000 kalkan gücü verir. Absorbe oranı %80. Her ikiside 16. Seviyede %15lik kalkan artışı kazanır. Benim tavsiyem BO-2 kalkan kullanmanızdır.
    4-) Evet füzyon kalkanının ekstradan %6.25 kalkan yenileme hızı vardır.
    5-6-7-) Bu konuda en kısa sürede sizlere bilgi verilecek, forumda duyurulacaktır.
    8 -) Gizli haritaya girişte toplayabileceğiniz x4 cephanesi sınırı 100.000 'dir.

İyi Oyunlar.

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 28 Aralık 2018
    亗★VOLTACI★亗 ve .Paradoks. bunu beğendi.
  4. Çok Çok teşekkür ederim yorumlariniz benim için çok değerli aklımdaki soru işaretleri kalkti başka ekliycek birşey yoksa konun kilitlenmesi uygundur. iyi çalışmalar dilerim iyi forumlar

5. Füzyon kalkanın yenileme hız %6.25 dir fakat bu kalkan başına bir değerdir. Mesela 16 kalkan koyduğunuzda 16 x 6.25 = 100 yani 2 kat yenileme hızı olur. Kalkan sayısı arttıkça yenileme hızı artar.

亗★VOLTACI★亗 ve Sempatik.57 bunu beğendi.
  6. Labirent

Labirent Guest

Merhaba,

Çok teşekkür ederiz :)
    İsteğiniz üzere konu kilitlenmiştir.

Cevap veren üyemize teşekkür ederiz.

İyi forumlar

亗★VOLTACI★亗 bunu beğendi.
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.