Füzyon Kalkanı III OR SG3N B02?

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve №—»(¯¯»ǾŁÚM«¯¯)«—™C★ tarafından 12 Eylül 2016 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Beyler sizce hangisi daha iyidir hemen dizip kullanıp öneride bulunacak var mı?

2. Şuan için bo2 hala iyi. Yeni çıkan kalkanda bonus yenileme toplanmıyor.

3. Yeni çıkan lazerler için ne düşünüyorsun?

4. Hasar olarak LF-4 ü geçemeyeceği için almaya gerek yok :)

5. Zaten geliştirdiğimiz lf4 ler boşamı gitsin ya da bo2 ler bende gereksiz olduğunu düşünüyorum :)

6. Sadece yeniler ve LF-4 fulleyemeyenler alabilir. SL-03 yapılmasıda zor LF-4 almak daha kolay.

7. Hepsini 16 seviye yaparsan ve Spectrum ya da Sentinel kullanırsan güzel bir savaş gemisi haline gelir. Eh rütbenden anladığım kadarıyla çiftsiz de gezmezsin sen, tam senlikler işte :)

8. Yeni kalkan mı yoksa lazer mi?

9. Kalkanlar. Lazerleri tavsiye etmem. LF4'ün geliştirmesiz hali bile ondan güzel. Ancak SL3'ü 16 level yaparsan LF4'ün geliştirmesiz haline yaklaşıyor.

Kalkanlar ise gerçekten iyi yenileme hızı sağlıyor. Sentinel ve spectrum özellikleri ile kullanılırsa can yakar. Ancak dediğim gibi en az tek kalkan güçlendiricisi şart.

10. Çifteli geziyorumda :D Bilemedim yani kalkanları alırım sorun değil de ne kadar işime yarar hiç deneyip görmediğim için bilemiyorum

11. Hiçbr işine yaramaz yeni kalkanlar savas dısında 6.25 hızlı doluolarmıs. bo 10 k veiror bu yeniler 8 k. Sen gidip %50 kalkan yenileme destegi cektiğinde cok buyuk 1 etki goremessin %50 kalkan destegine nazaran :) tamamen gereksiz lazerler de kalkanlar da . Aklıma gelen tek sey 3 er tane kolay vermişler gorevlerden gemisis ful olmayanlar onları takıp lf4 lf3 devam edebilirler.

12. [​IMG]
    Kalkan dediniz aldım :D Bugünde lazerleri fullemeyi düşünüyorum :D :D
    Video çekip sizlerle burada paylaşabilirim :)

Son düzenlenen: 12 Eylül 2016
  13. takemyhard

takemyhard User

yavv ben çalıştıramadım bu kalkanları :( bişeymi yapmak gerekiyo acaba?... sende işe yarıyomu?...

14. Oto kendiliğinden olur o diye biliyorum

15. Bu arada bu yeni çıkan lazerlerin (III) 20 adet yaptım şuan yarın fullerim gibi örnek bir dmg test videosu çektim belki akılda kalan bazı sorulara cevap olur diye :)

takemyhard ve ÈrroR_™ bunu beğendi.
  16. kalkan yenileme diyor kardeşim.herbiri kalkanın yenileme miktarını %6 bilmem kaç artırıyor.sözde toplanması lazım.ben 10 tane taktım mesala sadece bunlardan%66 falan yenilenmesi lazım.birde %25 destek var yenilenme desteği.%100 say toplandığında.buna göre hasardan irkaç sn sonra kalkanımın hemen fullenmesi lazım ama nerdeeee!!!

17. takemyhard

takemyhard User

boşuna yapmmim ben ozaman ..nasılolsa hazır parçalar... düzelrse yaparım...

18. Siz cok yanlıs anlamıssınız acıklamayı savas sırasında yapmıor bu dedikelrin kalkan. savastan cıkınca saniyede 10 k dolcaksa 15 k doluo mesela. Dediğigim gibi gereksiz..

19. Kalkanın savaşlarda çok işe yarabileceğini düşünüyorum fakat lazerler için aynı şey geçerli değil.

20. takemyhard

takemyhard User

yanlış anladığım noktayı bulmaya çalışıyorum zaten?...bende şimdi 5 tane var, 10 tane daha yapsam tortuya yüklesem; savaşırken ema+kamu yaptım köşeye kaçmaya başladım diyelim. 5 saniye sonra kalkanları yenilemeye başlar diyor ve %6.5 hızlı yükler diyor ve her kalkan için % oranı yükselir diyor açıklamasında... ozaman 10 saniye sonra geriye dönüp savaşmaya devam edebilirim doğru anşadıysam... ama kalkan 5 saniye sonra yenilemeye başlamıyor birde eski hızından hiçbir farkı yok denediğim kadarıyla...full yapıp deneyen biri varsa yardımcı olabilirmi acaba. işe yarıyorsa yapacam, yok yaramazsa boşuna yapmiim diyorum :)

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.