Füzyon kalkanları

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve ARDAUBERARDA tarafından 7 Ekim 2017 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
?

Ne düşünüyorsunuz?

1. OLumlu

oy sayısı 10
    90,9%
  2. Olumsuz

oy sayısı 1
    9,1%
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Füzyon kalkanları oyunda ciddi bir kalkan yenilenmesi sağlıyor. Fakat çok kullanışsız bir özelliği var. Kalkanın dolmaya başlaması için 20 saniye size bir şeyin hasar vermemesi gerekiyor. Savaş esnasında bu kadar uzun bir süre ancak hız gemileri ile sağlanır onlar da kaçarak oynuyor zaten.

Benim önerim füzyon kalkanları full olduğunda gemide ema atıldığı anda kalkanın dolmaya başlamasıdır. Bu sayede oyunda etkisini kaybeden ema ve instayı daha etkili kullanabiliriz.

anakin5555 ve ~Fight4FreedoM~ bunu beğendi.
  2. KANUN

KANUN Guest

Merhaba,

Güncelleme ve Fikir Havuzun daki konulara Oy eklemelisiniz. Aksi taktirde Konunuz kilitlenip taşınır.

Eğer Oy eklemek bilmiyor iseniz yardım talep edebilirsiniz.

iyi forumlar.

3. sekiz ka kalkan gücü veriyor 3.sü ama 1 mi 3 mü?

4. Hangisi olduğu önemli değil hepsi için geçerli. Kalkan gücünden ziyade burada kalkanın dolma hızı avantaj sağlıyor.

Cillos™ ve ~Fight4FreedoM~ bunu beğendi.
  5. Darion26

Darion26 User

Olabilir, özellikle hız gemileri için yararlı olacaktır diye düşünüyorum.:)

Cillos™ bunu beğendi.
  6. anakin5555

anakin5555 User

+1 iyi fikir ama bo2 ondan daha saglam

Cillos™ bunu beğendi.
  7. Oyunda sadece kalkan gücü önemli değil. Kalkanın dolması çok daha fazla avantaj getirir. İsteyen BO2 ile kalkana yüklensin isteyende füzyona.

Cillos™ ve anakin5555 bunu beğendi.
  8. anakin5555

anakin5555 User

Doğru diyorsun :rolleyes:

Cillos™ bunu beğendi.
  9. anakin5555

anakin5555 User

Kardeş nickin ne guzel bizim serverde senin nickin tam tersi biri var (nefes alma efes al) :)

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.