Full elit olmak nedir ?

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve ygafff tarafından 29 Haziran 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. ygafff

ygafff User

Evet arkadaşlar soru bu
    Ben 8 iris 1 havoc 9 hercul 2 lf4 31 lf3 16 bo2 goli-aegis-sparhead var. Ful olmak nedir ve ben bu yolda ne yapmalıyım ? 3 zeta 1 havoc, 2 zeta açık,kappa ve lambda açık.2 mil uri var. Elmas,kalp,güve,kıskaç,yarasa uçuş düzenleri var. Pet 7 seviye. ( 8 olsada fullesem şu peti :D

2. Merhabalar,

Full elit olmak oyun dahilindeki herşeyin elinizde olması demek. Nasıl mı bir örnek verecek olursak 8 iris 1 apis 1 zeus irislerin geliştirme seviyelerinin tam olması argenin tam olması buna örnek verilebilir.

iyi forumlar

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 29 Haziran 2015
  3. PUSAT

PUSAT User

Birkaç sene öncesine kadar full elit olmak 8 iris 31 lf3 16 bo2 pet bir kaç modül 24 arge full elit sayılabilirdi ama bugünkü anlamıyla daha çok full+full demek en aşağı 35 lf4 yine min 40 arg vs özellikler olması demektir dostum :)

4. ygafff

ygafff User

Hmm. Lf3 yerini lf4 e bıraktı diyosun yani :)
    Peki teşekkür ederim arkadaşıma
    Konu kilit lütfen.

5. .*FIRAT*.

.*FIRAT*. Guest

Merhaba,

Konu paylaşımcının isteği üzerine kilitlenmiştir.

Keyifli forumlar dilerim.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.