Full+Full Taktik

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve ►balck◄ tarafından 8 Haziran 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Öncelikle iyi forunlar ;
    31 lf3 20 bo2 kalkana ve 8 irise sahibimin tasarım olarak diminiser mevcuttur x1 ile yaklaşık 4.5-5 k çakıyorum 17 levelim 18 levele 100 m tp kalmıştır alfa beta kapısı bitmiş gamaya 4 parça zetaya 70 parça kalmıştır pet kamıkaze toplayıcı hepsi mevcuttur viplik vardır 14 argeyimdir 100 k u vardır çarda ( her geçen gün artmakta ) biraz çar ilanı gibi oldu ama ne yapmamı önerilsiniz ve önerdiğiniz şey için kasılma taktiği önerlil misinz yani cubi mi mordon fln mı uber mi palla mı genelikle cubi diceksiniz cubi yoksa ne yapıyım

2. KARANLIK

KARANLIK User

Cubikon grubu candır ama yoksada ucunda ölüm yok.Ben x-7 haritanızda kristallon ve kristallin keserek kasılmanızı öneririm.Canınız azaldığında haraket halindede tamir olunabilidiğinden tamir olursunuz.İyi forumlar.

3. Haklısınız adminimde cubiden kastığım uları neye yatırıyım kapı mı yapıyım arge mi yoksa zetayı bitirip hem 50 arge hem 40 k u mu gelsin

4. KARANLIK

KARANLIK User

Argenizi 21 veya 24 argeye götürebilirsiniz.Bo2 ler irislerinize yetmiyorsa bo2 alabilirsiniz.İyi forumlar.

►balck◄ bunu beğendi.
  5. Eğer LF4,Havoc ve hercules gibi ekipmanları almayı düşünüyorsanız hiçbir zaman uridiumunuzu kapı haricinde hiçbir şeye harcamayın.

Kasılmaya gelince x6 x7 ve low haritasında bu haritalarda kasılabilirsin.Ama aklınızda bulunsun sürekli kasılın.Canınız sıkıldığı zaman oyuna ara verin derim.

►balck◄ bunu beğendi.
  6. 31 lf3 4.5-5 k arası vuramassın bende 16 arge kelle avcısı olabildigince açık 5 lf4 26 lf3 4.5-5 k arası zor vuruyom

7. Bence sizin çarda tuhaflık var enforcer veya diminiser tasarımınızı kulanıyor musunz

8. Merhaba, bence arkadaşın çarında tuhaflık yok. Ben hesapladım 8 iris 31 lf3 bir goliath bir gemi ortalama 4k vuruyor. Onun argesi şuysu buysu 4.5k, 5k olur yani.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.