Full Gemi İle Nerede Uri Kasarım?

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve χѕρяєα∂● tarafından 20 May 2016 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Merhaba arkadaşlar 6 lf4 üm 1 havocum var lf3 kalkan hızlarım full pet 9 seviye çogu protokol vs.. var aegis ve golimde var 8 irisim en kolay nerde ve nasıl uri kasmalıyım?

2. merhaba kardes, sana tavsıyem hurdayı bahane ederek x3 x4 harıtalarında gez ve sureklı yaratık kes cıkan hammadelerı al, kısa sure sonra urıyı kontrol ettıgınde en az 10 000 kasmıs oluyorsun. kolay gelsın.

3. ÖMER.E

ÖMER.E User

Uridium kasmak istersen spearhead alıp bide katlayıcı çekip elle kutu topluyacaksın gün bitimine 100k uri çıkıyor en az bide yaklaşık 750 de gg

Bu arada forum içerisinde başlığı ve konuyu büyük yazmak bağırmak sayıldığı için yasak bi moddan uyarı gelmeden bence düzeltsen iyi olur :)

Kolay gelsin

4. macellaio.

macellaio. User

vaktin varsa katlayıcı alıp 6-8 saat arası kutu toplarsan çok rahat günde 40-60k uri kasabilirsin dünden bugüne toplamda 7-8 saat kutu topladım 65-70k uri civarı kastım. ayrıca kastığın gg lerde cabası bu sayede az önce zetayı bitirdim ve biriktirdiğim uriyle sarı sandık için anahtar alabildim baya karlı bi iş oldu sabır ve emek isteyen bi oyun :)

5. Rehber

Rehber Guest

Merhaba,

Cubikon gruplarına katılabilirsiniz.

4-5 haritasında uber yaratıklardan keserek urıdıum kasabilirsiniz.

X 7 haritasında Kristallon keserek hem urıdıum hemde kredi kasabilirsiniz.

Keyifli Forumlar.

ÈrroR_™ bunu beğendi.
  6. Benim favorim 4-5 te önüme gelen bütün boss ve uber yaratıklarını kesmek :)

7. katlayıcı alıp kutu toplamayı düşünüyorum bende 12 tane 3.seviye radar almayı düşünüyorum. radar çok olursa pet çok yakıt harcarmı tecrübeli arkadaşlar bi cvplarsanız sevinirim

8. 12 Radar biraz fazla sana tavsiyem 3 tane yeterli. 9 Tane kurtarma protokolü alırsan çok daha fazla Uridium toplarsın

9. cevabın için saol kardesm şuan 6 tane 3.seviye radarım var buna rağmen pet yanımdan fazla uzaklaşmıyor. önümdeki kutuları topladıktan sonra petin bana ne faydası olacak kafam karıştı iyice :) pilot profilinden kısmeti açsam o kurtarmaların yerine olmazmı

10. 4-1 4-2 4-3 Haritaları diğer haritalara göre biraz daha büyük olduğu için fark edilmiyor.6 Tane radar protokolü yeterlidir.6 Tanede Kurtarma protokolü alsan ek olarak ta argeden kısmeti tamamlarsan çok büyük kar elde edersin.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.