Full gruplarda x2 ödül sistemi KP

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve TALIPHAN tarafından 1 Ağustos 2019 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
?

Full gruplarda x2 ödül sistemi gelmeli mi?

1. Sorman bile hata , geç bile kaldı..

oy sayısı 1
    50,0%
  2. GELMESİN..

oy sayısı 1
    50,0%
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. TALIPHAN

TALIPHAN User

Merhabalar,

Oyunda güçlü olan gemilerin güçsüz olan gemilere yapmış olduğu eziyet mevcut , cubıkon keserken bile kendi şirketimize ait gemiler tarafından orayı terketmemiz için 3 4 sefer kesildigimiz oluyor eğer 2 3 kişilik ekip ise her biri 2 şer kere kesebilecek duruma geliyorlar. 3 aya yakındır oynuyorum oyunu, hiçbir destek görmedim. Darkorbit gibi karışık ve anlaması zor olan bir oyunda bu gibi durumlarda asla yenı oyuncu gelmez tavsiye edilmez bir sebeple gelse bile geri kaçar. Bence büyük klanların diger oyuncuları kasma günü olmalı kendilerince bir gün belirleyip yenı oyunculara destek verebilirler belki yönetimde bunun karsılıgında kendilerine haftalık 20-30 bin uridyum verebilir. Oyunda destek görmeden bir yerlere gelmeye calısan gemisini bir şekilde fulleyen gemiler ( BENIM GİBİ ) kendileri bir yardım ve destek görmedikleri için ezik gemilere fırsat bile vermeden haklarını tanımadan davranıyoruz. Eğer bize destek verilmiş olsaydı bızde yardımcı olurduk gerek görevlere gerek credi uridyum vs. yetkilere iletmek istedigim en önemli konu şudur, ( umarım yetkililer okur çok önemli )başka oyunlarda pt var 2 ve 7 kişilik gruplara verilen isim, birde diger oyun ismiyle yazıyorum KP var , KP nedir diye soracak olursanız bir grup maxımum sayıya ulastıgında verilen isim darkorbitte bu sayı 7 , peki KP ne işe yarar diye sorarsanız KP çok ama çok karlı bir durum KP içerisinde olan üyeler bir NPC kestiklerinde normalden 2 kat daha fazla uridyum , TP ve Şeref puanı alır. Bence darkorbitte bunu en azından %20 gibi bir oranla yapabilir böylece güclü olanlar tek kasılmaktansa pt leri dodurup KP yapmaya gayret eder böylelikle güclü gücsüz herkes oyuna 4 elle sarılır günün 24 saati kasılabilirler ve güclenebilirler . Bu konu çok önemli cünkü oyunun en eski oyuncusunun en yenı oyuncusuna ihtiyacının oldugu bir sistem. KP bozuldugunda yani 7 kişiden 1 tanesi çıktıgında chatten yalvaranlar bile görmüştüm ACİLLLL 1 kişi gelsin lütfen diye. KP nin önemi cok büyük oyun için. Umarım yetkililer bu yazımı okurlar.
    Saygılar.​

2. Haftalık 20-30bin uri miktarı çok çok çok düşük. 20bin uri dediğin şey 10-15 dkda kasılır. Dediğin özellik belli bir seviyeye ( mesela 20 ) kadar olursa iyi olur aksi taktirde rütbe puanları daha da uçar.

3. .Paradoks.

.Paradoks. Guest

Merhaba,

Bölüm kuralları arasında yer alan ve daha adil bir ortam sağlanmasına vesile olan, ''tek seçeneğin seçilmesi, oy verenlerin gösterilmesi'' gibi maddelerin seçilmesi zorunlu tutulmuştur. Fakat konuyu açarken bunları göz ardı ettiğinizde şu an açılan ankete oy veren kullanıcılar denetlenememektedir. Bu nedenle konunuz kilitlenip arşive kaldırılmıştır, lütfen buradaki bölüm kurallarına uygun olarak tekrar konu ve anket açınız.

İyi forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.