Full havoc tasarimi

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve Ç.E.R.K.E.Z tarafından 18 Eylül 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Merhaba kolay gelsin onceki bi bayramda gormustum 330k uri alinca full havoc tasarimi veriliyodu bu bayramda olacakmiki ona gore plan yapicam

2. 1 tane hercüles veriyordu havoc veren etkinlik olduğunu hatırlamıyorum ayrıca versede ful değil bir tane verir

3. -Keskin-

-Keskin- User

Merhaba

Bahsettiğiniz gibi bir kampanya bulunmamakta.Arkadaşımızın dediği gibi 330.000 Uridium alışverişinizde 1500 Ekstra Enerji + Kappa Booster + Hezarfen Goliath Tasarımı + 1 Aylık Premium geliyordu(kampanya içeriği değişebiliyor).Böyle bir kampanya olacak mı bilemiyoruz.Önceden bilgi gelmiyor. Bahsettiğiniz kampanyaya buradan ulaşabilirsiniz.

İyi forumlar

4. MAC€LLAN

MAC€LLAN User

modum normalde pazar günü x3te uridium çekicektim , sizce çekmek için haftaya pazarı bekleyeyim mi ? bu tarz kampanya olursa falan ?

5. olsa iyi olur :)

6. Tom_Cat

Tom_Cat User

bu bayramda olacak diye biliyorum.hercules+ cerrah tasarımı+500 gg.

7. Merhaba ,

Arkadaşlar kesin bir şey diyemeyiz çünkü çıkar deriz çıkmaz yada çıkmaz deriz çıkabilir. Hep birlikte zamanı gelince öğreneceğiz.

Kilitlenmesi uygundur.

İyi forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.