full hercules

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve OsmanlıyızPekŞanlıyz tarafından 13 Temmuz 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Arkadaşlar aranızda full herkül (10 adet) olanınız varsa kaç kappa kapısında bunu yapabildiğini söyler mi acaba ? uzun zamandır oynamıyordum 1 ay oldu başlayalı geçen gün kappa kapısı yapmaya karar verdim ve hep paladiumdayım artık , 4 günde bir açarım kapıyı tahminimce , ilk kapım malesef güçlendirici verdi sinir oldum :) merak ediyorum kaç kapı yaparsam 10 tane bulabilirim acaba :)

2. kapa guçlendircimi veriyormuş ?

3. evet kardeş % 15 dmg % 30 kalkan oldu benim

4. Nefes

Nefes User

Merhaba

Ben 30 kapıda tamamlamıştım.

-onur5000- bunu beğendi.
  5. PAPATYA

PAPATYA Guest

Selam,

%25 şans ile Multi Destek verir! 5 oyun saati boyunca verdiğin hasar, TP ve kalkanların için % 5 bonus verir. İpucu: Bu bonuslar kullandığın diğer desteklerin üzerine eklenir.

Keyifli Forumlar

6. teşekkürler modum demekki 5-6 ayımı alacak :)

7. Nefes

Nefes User

Merhaba

Maalesef bilemiyoruz ama şans belki siz daha az bir kapıda alabilirsiniz şansınız bol olsun.:)

8. wala ben 1 zeta yatım 1 beta 1 alfa,
    1 zeta daha acıyım 1 epilasyon 1 kapa sonra bir kez kapa birkez zeta yapcam bole yap şans artıyor diyolar

9. teşekkürler modum inşallah :)

kardeş öyle yapana kadar ohooo çok vaktimi alır o benim :) 4 günde bir anca açıyorum zaten bir kapıyı :)

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 13 Temmuz 2014
  10. havoç fulse lf4 için epilasyon kapa yap 1 kez kapa 1 kez epilasyon yapcan lf4 fulse kapıyı koy havoç herculs çıkar gece oglen kapıya gir çıkma şans artar
    sabahki reset için gece çıkar

11. yok kardeş ya iki zeta yaptım iki havocum var ama hercules tasarımı bence daha iyi onu yapmaya karar verdim, aynen gece yapıcam artık , gece yaptığım zetada tasarımı almıştım, ne kadar alakası var bilmiyorumda :)

12. sırı herkez varme konuy ada ilgi çekme kilitle derim herkez gece yapsa çıkmaz :D

13. zekice kardeş :D haklısın :D

14. dostum geçende yaptım 2 hafta önce filen geçende dediğim hercules verdi 4.yü adlım :D ben 6.30 dan sonra (oyun resetlendikten sonra) ödülü alıyorum

15. kardeş türkiye saati ile 6.30 değil mi :) kapının son bölümünü yani falconu sona bırakıyorsun 6.30 da girip mi yapıyorsun :) oyun saat kaçta resetleniyor :)

16. bizim saatle 6.30 öyle yapıyoruım aslında öyle yapmadım sadece 6.30 dan biraz sonra bitirdim ama yakın yani 10 dk anca olmuştur

17. sağol dostum deneyeceğim başka çarem yok zaten eyvallah :)

18. valla tek kpaıda denedim oyuzden kesin birşey söyleyemem ama denemkten zarar gelmez :)

19. 5 tane kappa kapisi yaptim 2 herkul 1lf4 diğer 2 kapi ise boş çikti :)

20. -onur5000-

-onur5000- User

Modum bi soru sorucamda sizin gemiler güçlü sanırım :D kappayı kaç dakikada bitiriyosunuz :D merak ettimde

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.