Full hesaplar.

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve BlueSparkk tarafından 25 Mart 2019 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. BlueSparkk

BlueSparkk User

Hep merak etmişimdir bu full olan gemiler nasıl böyle fulleniyor?
    Yeni kapı geliyor adamlar 20 dakka da bitiriyor. videolar var adamların 50 milyon rsb si 100 milyon x4 ü var. gizli harita getirildi adamlar 50-100-150 milyon x4 kastı, sıra bize geldi 50 k limit koyuldu. 1 hiperplazmoid almak için o kadar malzeme lazım, ben 6 ayda 10 tanesini zar zor toparlamışken adamlar 40 tane almış üstüne petin içine bile koymuş. o kadar arge puanı o kadar görev malzemesi nerden geliyor ? para ile yapıyor desek, bifenon tetratin tarzı maddeler para ile satılmıyor. premetheus lazeri geleli daha bir kaç ay oldu. şimdiden adamlar full + full prometheus'lu geziyor. ne ara kastınız siz bu kadarını ne araa? bifenon için sürekli battleray kesmek gerekiyor hiç keseni görmedim ama herkesin çarı full. Test server açıldı. açıldıktan 3 saat sonra haritalarda full havoclu gemiler gezmeye başladı. bu adamlar 3 saatte nasıl 10 tane havoc fullüyor? ben 1 tane havoc alıcam diye 12 defa zeta yaptım yine alamadım.

2. _01_

_01_ User

test serverde zaten belli bir miktarda uri ve ekipman ile başlıyorsun önceden gemiler neye göre belirleniyordu bilmiyorum ama içinde farklı miktarlarda uri ile test servere giriyordu eskiden kaldıysa test server hesabın belki bundan dolayıdır ,

gizlide x4 kasanlar görevini x4 ile yapıyor kasılmayı x4 ile yapıyor prometheus için attend i invoke u x4 ile kesiyor dolayısı ile senden 4 kat daha hızlı kasılıyor, biriken urisini yine rütbe için kapıya yatırıyor dolayısı ile harcadığı x4ü geri topluyor yeni gelen kapıyı hızlı bitirmenin ufe gemiler için bir sorun teşkil ettiği yok mouse tutmayı bilmek yeterli 50 milyon rsb gibi miktarlarda cephaneler (yada binlerce elit roket buz roketi vs.) için gemi saatlerce kutu topluyor (evet gemi[bot] topluyor oyuncu değil) yani el ile kasılan oyuncu eğer kaldıysa senin dışarıdan gördüğün gibi her daim x4 ile kasılmıyor . arge puanı için zeta 100 dosya veriyor arge puanı sorunsuz bir kaç haftada fulleniyor.

el ile yada bot ile tüm hafta boyunca x4 ile kasılan gemi haftasonu full kapı döndüğünde harcadığı x4 ü geri topluyor yanında ekstra cephaneleri birikiyor argesi kendiliğinden fulleniyor

prometheus her birleştirdiğinde bir diğerini birleştirmek hasar belirgin şekilde arttığı için daha da kolaylaşıyor (kendi adıma söylemem gerekirse x2 ile attend döndüğüm ve bir prometheus için kaç x2 ye ihtiyacım olduğunu hesapladığım günlerde oldu)

zaten 10 prometheus görevden geliyor 3 tane görevleri yapana kadar birleştirirsin 20ye geldiğinde zaten x2 - x3 ile bir kaç saat solo attend dönsen günde 2 tane koyuyorsun üstüne

hızlı ilerlemenin yolu oyuna maalesef ya bot kullanman yada saatlerini harcaman gördüğün o gemilerde ya bot ile o hale geliyor yada saatlerce kasılıyor ama senin kasılmana kıyasla organize şekilde kasılıyor (işe günlük kasılma ve harcama limitleri belirleyip başlayabilirsin)

şahsım adına konuşmam gerekirse hafta içi low ve bl haritalarından çıkmıyorum c.tesi pazar günü abg dönüyorum aşağı yukarı 500k x3 , 500k-1m arası x4 yapıyorum haftaiçi seri x2 ile takım arkadaşı ile low dönsem x3 x4 üme dokunmadan harcadığım uriyi geri topluyorum. 10k uri kasıp 30k savaşa harcarsan şaşar kalırsın bu adamlar nasıl bu kadar dolu gemiler ile geziyor diye. tıpkı reel paran gibi burda da kastığından fazlasını harcamadan sakince hesaplayarak harcama yapman gerekiyor

MapsinOfli bunu beğendi.

3. merhaba öncelikle prometeus için konuşacağım ben 36 prometeusu 20 gunde fulledim, evet çift güclendirici ve tüm elitimden feragat ederek yaptım gemimde 2xden başka lazer kalmadı öyle diyebilirim hatta bu yüzden konu bile açtım elitim bitti :D ne yapmalıyım diye azcık ararsan forumda bulabilirsin, prometeus öyle zor elde edilen bir lazer değil dostum . diğerlerine gelecek olursak oyuna arada bir lazer fırtınası diye etkinlik geliyormus delta hpl4 , zeta magma, kappta yansıma sondası verıordu, o sıralar ben oynamıyordum 1.sine denk gelmedim ama 2.sine denk geldim o sıralarda vortex of terror kapısı önceki etkinlikti üzerimde 1 m yakın üri vardı o sayede ve zeta yaptım olabilidiignce 13 tane mı ne magma kasmısıtm sadece1 gunde, bunun haricinde söylediğin gibi ayda 1 tane geliştirilmiş lf4 alınabiliyordu suan ise 4 tane alabilirsin. elit eski gemilerde çok hocam gordugun gemilerin cogu eski haklısn ??? haritası bir ara çok kullanılmıs herkes beyaz kasmıs ne yazıkki ben o dönemde de oynamıyordum yine pişman oldum ancak yapacak bişey yok, anlıyacagın sürekli oyunu takip etmek gerekiyor o konumlara ulasmak istiyorsan

4. BlueSparkk

BlueSparkk User

İşte ben başladığımda bunların hiç biri yoktu :( gece gündüz kasarak zar zor 12 prometheus 11 tanede hp lf4 yaptım. ben bunların hepsini yaklaşık 6 ayda yaptım 200-300 k vuran gemileri görünce hayrete düştüm nasıl oluyorda bunları tamamlıyorlar o kadar malzeme gerekiyor, ama bu malzemelerin kasıldığı haritalar bomboş. kimse kasmıyor ama herkeste var :) demekki sizin dediğiniz gibi bu etkinlikten tamamlanmış :)

Yorumunuz için cok teşekkür ediyorum böyle hiç düşünmemiştim :)

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 25 Mart 2019
  5. MapsinOfli

MapsinOfli User

Bu yoruma imzamı atarım. Eline sağlık.

6. Manitu

Manitu Guest

Merhaba,

Öncelikle bahsettiğiniz lazerler Lazer Fırtınası etkinliği geldiğinde bir gün içinde bile tamamlanabilmişti, yine aynı şekilde Prometheus lazeri de Karaşimşek etkinliğinde 10 adet görev ile temin edilebilmektedir, o görevleri yaparken bile kesmiş olduğunuz npc ler sayesinde 1-2 lazer oluşturacak madene sahip olunabilmektedir. Sizlere tavsiyem o haritalarda kasılan gruplara katılmanız ve seri şekilde kasılmanız olacaktır. Bir sorunuz da full oyuncularda neden x4 cephanesinin ve uridiumun çok olduğu yönünde fakat BL haritalarında yer alan Mindfire Behemoth adlı npc yi sürekli keserek bile gün içinde çok yüksek miktarda uridium kazanılabilmektedir, bu uridiumları da haftasonları kapı yaparak harcayacağı göz önüne alınırsa çok rahat bir şekilde hesap ortaya çıkacaktır. Yazımda da dediğim gibi sizlere tavsiyem bu lazerleri yada diğer şeyleri gözünüzde çok büyütmeyiniz, BL haritasında dolu dolu bir gün geçirmek sizlere ne demek istediğimizi çok daha iyi açıklayacaktır. Bu nedenle sizlere şimdiden başarılar ve iyi oyunlar dilerim :)

İyi forumlar.

7. Elitiniz var ise kasmak çok zor değil. Lazerler etkinliklerden, yaratıklardan çıkanlardan, kapılardan, görevlerden vs kasılabiliyor. Mesala ilk hp falan çıktığında ben 15 tane yapmıştım etkinlik bitene kadar ama kaç milyon da x4 gitmişti. Mesela 3500'dü galiba cubi görevi onu bitirdim ve yüzlerce bifenon oradan geldi bir de battlerayde interceptor kesince istemediğiniz kadar çıkıyor. Tüm bunların yanında oyunda capital, find gibi 50.000 uridium veren yaratıklar var ben sıkılıp beklemiyorum ama kardeşim günde 250-300 bin uri kasıyordu sadece bu yaratıkları keserek ve bu yaratıkların küçükleri lazer için gerekenleri de veriyor.

Demem o ki her zaman küçük şeylerle kasılmayı düşünüp büyük şeyleri kaçırmamak gerek.

Manitu bunu beğendi.
  8. hocam hayırlısı başka bişey desen olacakmıs :D lazer fırtınası geliyormus cuma 2 den pazartesi 2ye kadar :D

.Paradoks. bunu beğendi.
  9. Manitu

Manitu Guest

Merhaba,

Evet hasretle beklenen etkinlik çok yakında sizlerle, şimdiden herkese iyi oyunlar diliyorum :)

İyi forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.