Full iris full lf3 full bo2 oldum ne yapmalıyım

Discussion in 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' started by Herofess, Jun 17, 2017.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
Thread Status:
Not open for further replies.
  1. Herofess

Herofess User

Bu açtığım 4. konu sürekli bişeyler soruyorum kusura bakmayın çünkü çok kararsızım öncelikle tek tek bende bulunan her şeyi yazıcam siz ona göre bana neye yönelmem gerektiğini söylerseniz çok sevinirim teşekkürler
    35 lf3
    15 elit hız
    18 bo2
    7 level pet 1sv hammadde 1sv toplama
    1 arge
    hiç uçuş düzenim yok
    daha öncede hiç kapı yapmadım elimde bulunan parçalar ise
    alpha 7/34
    beta 11/48
    gamma 7/82
    zeta 33/111

oyuna ilk başladıgımda alpha beta gamma basıyordum sonradan zeta basmaya başladıgım için böyle oldu 75k da uridiumum var ne yapmalıyım beyler bi yardım bi yol gösterin çok kararsiz kaldım şimdiden herkese çok teşekkürler.

2. Kirke

Kirke User

Zeta yap gelen anahtarlara kutu aç lf-4 apis ve zeus parçası çıkma ihtimali var
    Ar-Ge dosyaları ilede 24 arge düzenine göre dağıtmaya başlayabilirsin
    Havoclarınıda bu sayede yavaş yavaş fullersin
    35k uridium hediyesi +15k npclerden 50k gibi bir uri kazanmış oluyosun kapı bittiğinde kapıdan gelen uridiumlarlada uçuş düzeni alabilirsin

Herofess likes this.
  3. Herofess

Herofess User

Şuan şöylede bir düşüncem var ne kadar iyidir bilmiyorum peti 8 level yapıp hammadde toplayıcı 3 alıcagım ve paladium toplayacagım birde aklımda şu soru vardı paladiumda sanırım kamu kalkıyor peki spearhead olursakda kalkıyor mu ? ve fikrim sizce ne kadar iyi

4. Kirke

Kirke User

Palada ortalama 1 saatde pet ile birlikte 1700 pala toplarsınız buda düz hesap 100gg yapar
    Katlayıcı çekip kutu toplamak her zaman daha avantajlıdır 10-15k arası uridium + yanında gg ve elit kasarsınız
    Palada kamuflaj kalkıyor spearhead içinde geçerli sadece mükemmel kamuflaj işe yarıyor.

5. Herofess

Herofess User

yani katlayıcı + 3. seviye oto toplama almalıyım ama öylede menzili kısa olmaz mı kimiside işte yok efendim 3-5 radar protokolü olmadan bu işe girişmeyin diyor

6. Kirke

Kirke User

3.seviye toplayıcı ve 2 tane 3. seviye radar protokolu giriş seviyesi için gayet yeterli yavaş yavaş kurtarma protokollerinide almaya çalışırsınız 3 adet 3. seviye radar yeterli daha fazla radar almayın

Herofess likes this.
  7. Herofess

Herofess User

İndirim paketiyle ve gg parçası inidirimi ilede galaksi kapısı parçası almalı mıyım uridiumu oraya vermek böyle bir gemi için ne kadar mantıklı olur acaba.Bu arada yardımlarınız için cidden çok teşekkürler o kadar uğraşıp yardımcı oldunuz tekrardan sağolun

8. Kirke

Kirke User

Gayet mantıklı hızlı gelişmek istiyorum diyorsanız dediğim gibi katlayıcı ve kutu yapın,zetaya yönelin verdiğiniz urilerin karşlığını mutlaka alırsınız,ne demek ben teşekkür ederim.

Herofess likes this.
  9. .BALKAN.

.BALKAN. Guest

Merhaba,

Benim fikrim zeta kapınızı açıp yapmanız ve sonra burgu diroit düzenini alarak rahat bir şekilde uri kasıp geminizi geliştirmeniz.

Diğer arkadaşlarımızında fikirlerini bekliyelim.

İyi Forumlar.

Herofess likes this.
  10. Hocam ilk başta Zeta kapısına yönelmeni tavsiye ederim senin alfa beta gamma kapısıyla bir işin yok şimdilik
    Sen uri kapıs havoclarını bitirmelisin ondan sonra herculeslere gecmelisin. .BALKAN. Moderatörün dediği gibi bu arada da burgu düzenin olsun Lazer hasarı % 25 artarır

Herofess likes this.
  11. Herofess

Herofess User

Evet beyler bu gün 2x gg ödülleri ve indirim vardı bende bi indirim avantaj paketi aldım ve 75k uri bastım 34 parçam vardı ve ne şans ki tamı tamına yetti ve kapıyı tamamladım.Şimdi nasıl bi konfi yapmalıyım ve birde sanırım ilk yapışımızda garanti havoc veriyor ben bunu 2x gününde yapıyorum yani 2 tane havoc garanti alıcak mıyım :)

12. Kirke

Kirke User

1.konfi ağır
    2.konfi hafif olacak NPClerden kaçıp dp fullemen için
    ilk zeta olduğu için ve x2 gününe denk geldiği için 2 havocun olacak
    bu saatde büyük ihtimal almış bulunmaktasın,hayırlı olsun.
    iyi oyunlar.

Herofess likes this.
  13. .KAPLAN

.KAPLAN User

Merhaba,

Öncelik olrak argenizi yükseltmenizi öneririm.

Kapı olarak zeta yapın.

Arada korsan kutusu açmanız, gelişmeniz için biraz daha iyi olur.

İyi forumlar...

14. Herofess

Herofess User

Herşey için çok teşekkürler cidden çok yardımcı oldunuz arkadaşlar konu kilitlenebilir :)

15. .KAPLAN

.KAPLAN User

Merhaba,

İsteğiniz üzerine konu kilitlenmiştir. :)

İyi forumlar...

Thread Status:
Not open for further replies.