full kutumu full zetamı

Discussion in 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' started by -emir_turker1201-, May 10, 2015.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
Thread Status:
Not open for further replies.
  1. 1.1k m urım var sızce full zetamı açıyım yoksa 1000 den fazla kutumu alıyım 1 tame havocum var

2. Zeta ac daha kazancli olur ki zaten zeta kutu anahtari vermekte ve arge dosyasi vermekte (indirim ve vip paketleri almani oneririm)

3. onları yazmayı unutmusum onlarda var

4. senberk99

senberk99 User

bence zetayi palla ile acin ganimet anahtari alin

5. Şansına güveniyorsan zeta yapman çok iyi olur. Zetadan 25 anahtar ve 50k uriye yakın bir şey geliyor, 100k ile açabilirsen kaybın olacağını sanmam fakat bir kısmı günlük dosyasına gitmiş olacak.

6. Peki kac uriyi kutuya verim 1000 kutu 1050m uri bana 70k fln kaliyor kacini verim

7. Traubbe

Traubbe User

Şimdilik kutuya verme zetaya yönel.Zetayı 10 defa tamamlarsan sana 500 günlük dosyası 250 ganimet anahtarı 35K Uridium verecek.Kutuya şimdilik Uridium verme gereksiz kalır.

8. soyle dusundum ben yaklasık 800 tane kutu alıyım dedım 3.hangara speardhead alırım dedım geri kalanıyla kalp ve kıskac alırım dıye dusundum seri pala toplarım pette tam zaten radarları bılmem nesı

9. murat1299

murat1299 User

eğer radarlar fulse palada sıkılmazsan uri ile kapı açamaman daha iyi olur uri ile irislerini geliştirebilirsin birkaç lf4 dün vereceğinden daha fazla kar sağlar irisleri indirim + vip ile tanesini72k uriye 16 lwl yapabilirsin hem kapı yaparkende büyük faydası olur 72*8=572k uri eder kalanlarlada 3. hangar spearhead ve 400 küsürde kutu alabilirsin tabi vip +indirim paketin varsa bu hesap geçerli

10. indirim varsa zeta bas aç gelen uriylede açrsan 15 tane açılır en az 3 havoç çıkar

Thread Status:
Not open for further replies.