Full Lf-4

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve £$GoldenPersia£$ tarafından 18 Haziran 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Arkadaşlar full lf-4 olanlar nasıl oluyor ya. Kutu açarak desen geçen 200 kutu açtım lf-4 çıkmadı(1 bo2 5-6 apis parçası).Kısacası full olanlar binlerce kutu açarak mı yoksa epsilon-kappa yaparak mı fulluyolar onda da şans %25 yani ne yapmak gerekir

2. Merhabalar;

Çoğunluk hercüllerini tamamlamak için kappa yaparken lf4de buluyor.Daha sonra eksik lf4lerini tamamlamak için kutu açanlar olabiliyor epsilon yapanlar olabiliyor hatta grupça hades kapısı yapanlar bile vardır sanırım çünkü tüm gruba lf4 ödülü verebiliyor hades kapısı:).

İyi forumlar.

3. hades kapısın taktigi var ve kapı ortalama 50-70k uriye açılıyor ama yapabilcegimiz arkadaş yok yok :d

4. bence bol bol zeta yap hem havoç ları fullersin hemde kapı başına 50 anahtar veriyor lf 4 leri arttıtrırsın :)

5. -Keskin-

-Keskin- User

Merhaba

Eğer kapı yaparak lf4 almak istiyorsanız kappa kapısı tavsiyemdir.Hercul de alabilirsiniz.

İyi forumlar

6. *TONİGHT*

*TONİGHT* User

7.500.000 uridiuma 5000 kutu al fullersin belki :D

7. *Asalet*

*Asalet* User

Merhabalar,

Kappa kapısını yaparak ve LF4 X2 gününde korsan kutusu açaral kazanabilirsiniz,tabii bi bu kolay olmuyor,tamamen şansa bağlı..

iyi forumlar.

8. ÇORBACI

ÇORBACI User

normal günde lf4 bulmak çok zor x2 lf4 gününde kuru aç onda çıkma şansı daha fazla ama bazen onda bile 200 kutuda çıkmadığı oluyor

9. Bir de düşünsene adam full lf4 oluyor ve x6 x4 kullanıyor. Ciddi anlamda oyunda adalet hiç kalmadı.

10. Valla ben 5000 e yakın kutu açtım 36 tane çıktı ^:^

11. kesinlikle buna çözüm hitac çekilişinde :) hitac ta bol bol kapsül çevirtirecen tabi darkorbit oyuna giremeynlere 5 adet kapsül vermese şansın artar ama darkorbitin arada yaptığı hatalardan biriydi 100 kapsül aldım 100k uri geldi herkeze dağıtmıyaydılar kapsülleri ful gelişmiş lf4 üde ful gelişmi bo2yide alırdık :) neyse para biriktir hitac zamanında parayla kapsül al :)

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.