Full LF3 dİzmenin kolay yolu nedır

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve monster61600 tarafından 26 Nisan 2016 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Full LF3 dİzmenin kolay yolu nedır

2. Merhaba ,

Kredi biriktirip açık arttırmadan alınabilir ya da uridium ile alınabilir. Ya da URIDIUM bölümüne tıklayıp URIDIUM AL kısmına tıklayınca En İyi Teklif yazan yere tıklayın. Orada Lazer M - L ve XL paketlerini görebilirsiniz.

İyi forumlar.

3. xemir157

xemir157 User

Skylab da Promerium sevkiyatı yap ve sabırla bekle tallon kesebilirsin seviyen yetiyosa oraya ama bence lf3 olmadan zor sevkiyat yap
    Geminin Özeliklerini yazsan iyi olurdu.

4. DPrealslim

DPrealslim User

ben oyuna yeni başladığımda leonov alıp katlayıcı çekip sürekli kutu toplamıştım lf3 ve bo2lerimi fulleyip goli alıp görevlerimi bitirmiştim sende böyle yapabilirsin

5. Rehber

Rehber Guest

Merhaba,

İmza ölçüleriniz Forum kuralları gereği uygun değildir.

İmzanızı 500*200 ölçülerinde düzenlerseniz,kurallara uymuş olursunuz.

Keyifli Forumlar.

6. DPrealslim

DPrealslim User

fotoğrafı değişmek istemiyorum fotoğrafın üstünde değişiklik yapabilirmiyim paintten felan

7. Rehber

Rehber Guest

Merhaba,

Fotoğrafı önce bilgisayarınıza kaydetip,daha sonra ölçülerini Paintten veya başka fotoğraf düzenleme proğramlarından açarak yapabilirsiniz.

Keyifli Forumlar.

8. DPrealslim

DPrealslim User

oldumu ?

9. ÈrroR_™

ÈrroR_™ User

helix lf4 gununde anahtar acarsaniz bolca lf3 olur fullenir:)

10. Merhaba ,

Şu anda imza kısmınızdaki resim boyutu kurallara uygundur. Anlayışınız için teşekkürler.

İyi forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.