Full Lf4 Rengi (Görsel İçerikli)

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve ¯ǾŁŪM¯M∑Ł∑ĞΝ[Ð∑√™]¯ tarafından 3 Ocak 2016 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
?

Lazer renkleri değiştirilsin mi ?

1. Evet

oy sayısı 40
    85,1%
  2. Hayıır

oy sayısı 7
    14,9%
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Arkadaşlar gemideki slot sayısına göre goliyse 15 aegisse 10 gibi lazer slotlarına tam geliştirilmiş 16 level lf4 taktığımızda lazer renkleri şu şekil değişmesi oyuna güzel bir renk katacağını düşünüyorum..

x1 Lazer

x2 lazer

x3 Lazer

x4 Lazer

Arkadaşlar bu resimler sadece örnektir isterse DO daha başka renkler veya x1 görünümünü x2 gibi yapabilir eğer fazla olumlu yanıt alırsam rsb ile ilgilide bir görsel paylaşmayı düşünüyorum :)

Önemli NOT:
    Neden lf4 ler 16 level olmak zorunda ?

Bu durumu kişisel olarak algılamayın ki zaten benimde lf4 lerim 16 level değil.Sebebi ise şudur;
    Artık lf4 çıkarmak eskisi gibi zor değil. Çok mu zor 10-15 tane lf4 yapmak? Bu lazer değişiklikleri herkez de olmamalı sadece gerçekten uğraşmış kişiler için ''ÖZEL'' olmalı yoksa bir anlamı kalmaz..
    Lf4 çıkarmak kolay geliştirmesi ''BİRAZ'' sıkıntılı olur.

Neden lf3 ler 16 levelde renk değiştirmedi de lf4 ler 16 da renk değiştiricek ?

İlk olarak lf3 geliştirmek size ne kadar mantıklı geliyor?

İkinci olarak ise lf3 farklı bir şeydir lf4 farklı bir şeydir o zaman lf3 satış da var diye lf4 ü de satışa koysak hatta ihalede de olsun?

Son olarak son nokta ''DO'' da biter biz istersek gelişmelide veya gelişmesizde olsun diye ne kadar tartışma veya konuşma yapsakda dediğim gibi son kararı DO verir..

Son düzenlenen: 4 Ocak 2016
  2. xcodefatal

xcodefatal User

Bence bu yenilik çok önceden gelmeliydi en azından bi farkının olması lazım renk bakımından sende güzel görseller katmışsın +1 :)

3. benimde hoşuma gitti. Oyuna heyecan ve renk katması dileğiyle :) +1

4. Tam geliştirilmişte olsun ama geliştirmesiz gemi içi full lf4'te de olsun bizde istiyoruz :p

5. WolfWar

WolfWar User

Normalde böyle bir konu var ve paya bir oy aldı fakat bu konunun farkı resim olması +1 :)

6. Ben kırmızıyı sevdigim için (-1)

WolfWar bunu beğendi.
  7. WolfWar

WolfWar User

Kanka değişiklik iyi gelir ama :D

N€ŞT€R ve ÐΛЯKη£S bunu beğendi.
  8. Benim gemime ellemesinler istediklerini yapsınlar.

WolfWar bunu beğendi.
  9. muhteşem bir fikir.!!! Görsellel mükkemle..En azından bunun gibide olmasa bile artık şu full lf4 e bir lazer rengi gelmeli modlar iletin şunu merkeze yahu kaç yıl oldu.!!!

WolfWar bunu beğendi.
  10. olumlu oy verdim ama bence x-4 ve rsb aynı kalmalı çünkü bütün lazerlerde aynıdır ve güzel görünüyor :)

WolfWar bunu beğendi.
  11. değişmesi gereken tek şey bence x1 ile x2 farklı renklerde olması :D gerisi zaten güzel

12. Merhaba ,

İlk olarak 16 seviye geliştirmeli olunca kısmına karşıyım neden illa geliştirilmesi gerekiyo ? LF-3 geliştirip 16 seviye yapınca farklı renk mi atıyor ? Genel anlamda gemi lazer slotları full LF-4 olunca farklı atış yapması yeterlidir. Ayrıca bu tarz bir konu daha önceden açılmıştı geliştirmesiz hali ile ilgili olarak.

İyi forumlar.

13. Öncelikle olumlu veya olumsuz yorum yapan arkadaşlara ayrı ayrı teşekkür ederim.

Bunun dışında modum size yanıtım olacaktır..
    1-) Neden lf4 ler 16 level olmak zorunda ?

Bu durumu kişisel olarak algılamayın ki zaten benimde lf4 lerim 16 level değil.Sebebi ise şudur;
    Artık lf4 çıkarmak eskisi gibi zor değil ya çok mu zor 10-15 tane lf4 yapmak? Bu lazer değişiklikleri herkez de olmamalı sadece gerçekten uğraşmış kişiler için olmalı yoksa bir anlamı kalmaz..
    Lf4 çıkarmak kolay geliştirmesi sıkıntılı olur biraz.

2-) Neden lf3 ler 16 levelde renk değiştirmedi de lf4 ler 16 da renk değiştiricek ?

İlk olarak lf3 geliştirmek size ne kadar mantıklı geliyor ?

İkinci olarak ise lf3 farklı bir şeydir lf4 farklı bir şeydir ozaman lf3 satış ta var diye lf4 u de satışa koyak hatta ihalede de olsun ?

14. Aliens

Aliens User

LF-3 rengi başından beri böyledir. Ve LF-4'te de bu sistem aynen olmalıdır.

15. Ahçı bey, ahçı bey......;)
    Oyuna bu kadar renk fazla.
    Yok pet rengi değişsin, yok lazer rengi değişsin.....
    Sonra nerde o eski renkler şekiller grafikler diyecekler....
    40 yıldır aynılar bari bunlar değişmesin.............

16. Yalnış yazdım pardon :D

17. Obezinho

Obezinho User

Fikir güzel ama geliştirmesiz olunca da bu şekilde olursa daha iyi olur.

18. Bakın şöylede bir not ekleyelim elbette lazerlerin hepsi değişitirilecek diye birşey yok dediğim gibi bu kısmıda DO belirlesin ben sadece fikir sundum illa öyle olcak diye birşey yok :)

19. -Npmegas-

-Npmegas- User

bence benim görüşüm x4 lazer renginin değişmemesini tavsiye ederim eğer o renk olursa bu sefer rb-214 lazeriyle aynı renk olur bence x4 sabit kalsın diğerler güzel renkleri bide lf4lerin 16 level olması saçma gibime geldi lf4 cıkarmak her sene oldugu gibi aynı zorlukta ( lf4 günleri hariç ) bu iş şans işi kimi 20/15 yapar kimi 2000/15 bence 16 level geliştirme olmasa iyi olur UBA (ultimate battle arena) bundada eşit bi şekilde gelebilir ama yinede iyi olmuş +1

20. Yorumun ve desteğin için teşekkür ederim kardeşim

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.