Full Lf4 Rengi (Görsel İçerikli)

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve ¯ǾŁŪM¯M∑Ł∑ĞΝ[Ð∑√™]¯ tarafından 3 Ocak 2016 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
?

Lazer renkleri değiştirilsin mi ?

1. Evet

oy sayısı 40
    85,1%
  2. Hayıır

oy sayısı 7
    14,9%
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. -Npmegas-

-Npmegas- User

ne demek kardeşim oyuna az da olsa bizimde bi katkımız olsun :)

2. Merhaba ,

1- Her şey'i özel bir duruma bağlmaya çok meraklısınız. Fakat daha sonra da yok işte niye öyle niye böyle deniyor. Standart olduklarında değişim olsa ne olacak olmasa ne olacak sonuç sadece görseldir.

LF-3 olmadığında kırmızı olduğunda mavi oluyor.

2- Bilmeden ya da bilerek arada LF-3 geliştirenler olabiliyor o ayrı konu fakat her şey paraya bağlı oldu diye şikayet edilirken bu isteğin illa 16 seviye geliştirmeli LF-4 için istemek ne kadar mantıklı oluyor anlayamıyorum. :)

Nasıl gemi lazer slotu full LF-3 olunca farklı renk oluyorsa gemi slotu full LF-4 olunca da farklı renk olsun geliştirmeli olması gereksiz bana kalırsa standat olsun. :)

İyi forumlar.

3. Aliens

Aliens User

Çok haklısınız. Ben de öyle düşünmekteyim.

4. Modum diğer yazdıklarınız hakkında kendi düşüncemi ve sebebini yazdım o ayrı bir konu siz dersiniz bence geliştirmeye gerek kalmasın ben derim kalsın bakın diyorsunuz ki herşeye para döküyorsunuz Allah aşkına ne kadar zor olabilir ki bir sürü etkinlik çıkıyor ace den tutun çılgın kubikondan artık herneyse onun dışında geliştirme indirimleri ve indirim paketleri var bence çok fazla abartılıyor bu durum

Ek olarak özel duruma bağlamaya meraklı olduğum konuyu bana iza edermisiniz ?

5. Merhaba ,

Ek olarak açıklamam mı gerekiyor ? :)

O zaman 16 seviye öğe geliştirmeli LF-4 olunca farklı renk olması özel duruma bağlamaktır. Yani standart dışına çıkan bir durumdur.

İyi forumlar.

6. Bunu cidden mi söylüyorsunuz ? :) şunu belirttim benim bile lf4 lerim 16 level değil şuan 6 leveller ve herkül derdindeydim kendimi düşüncek olsaydım zaten ilk ben karşı olurdum bu duruma ikinci olarak ise bu görüşüm standartların dışına çıkıyorsa o zaman burda her açılan konuda çıkar örneğin petlerin rengi değişmesi,gemi tasarımları,bo3 kalkanı v.b. fikirler..

Fikir havuzu bölümü burası herkez istediği fikiri yazabilir en saçması olsa bile ama dediğiniz bana mantıklı gelmiyor kusurabakmayın

7. Merhaba ,

Standart dışına çıkma deyince bunu mu anlıyorsunuz ? Tekrar açıklayayım o zaman.

Şimdi oyunda standart olarak bir LF-4 var bunu öğe geliştirme ile standart'ın dışına çıkartıyoruz. Yani geliştirmesiz LF-4 standart oluyor ama öğe geliştirmesi yapılmış olan ve özellikle 16 seviye olmuş LF-4 ise standart dışı oluyor.

Neyse anlaşılan tekrar açıklama yapmam gerekecek. :)

İyi forumlar.

8. Bana gerçekten bilmediğim bir şeyi öğrettiniz güzel fakat şunun cevabını alamadım ''Ek olarak özel duruma bağlamaya meraklı olduğum konuyu bana iza edermisiniz ?''

Konu lf4leri 16 level yapmak ya hani böyle olunca benimde lf4lerimin 16 level olması gerekiyorki kendimi düşündüğüm için böyle bir özellik katayım ama benim lf4ler 6 level ? Aryıca gerçekten anlamıyorum bu 16 level olayını kafanıza takmanıza..

Açıklama yapmanız gerekiyorsa yapın lütfen modum göreviniz bu değil mi ? :)

Son düzenlenen: 4 Ocak 2016
  9. Merhaba ,

Ben izah ede ede yoruldum artık tıp biliminin eşsiz bucaksız ilmine bırakıyorum. :)

Yolunuz açık olsun.

İyi forumlar.

10. bu izah etmek değil ortaya bir şey atıyorsunuz ama konuyu çarpıtıyorsunuz cevamı veremiyorsunuz açıkca belli lütfen kendinizi kandırmayın

Her şey'i özel bir duruma bağlmaya çok meraklısınız.

Siz burada özel derseniz ben bunu kendimi düşündüğüm için bu fikri açtım'a bağlarım ve bende kendim için açmış olsaydım lf4 lerim 16 level olmuş olurdu dedim siz bana lf4 standartlarını anlattınız tebrikler

Dahada yazacak birşeyim yok yolunuz açık olsun ;)

11. Merhaba ,

Ben yeterince açıkladığıma ve sorduğunuza cevap verdiğime inanıyorum ama siz anlamamakta ısrar ediyorsunuz.

Neyse her şey ortada :) ben yoluma siz yolunuza uğurlar ola :D

İyi forumlar.

12. Konu aktif arkadaşlar :)

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.