Full olanlar neden bu kadar egolu

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve αğıякяuναzöя tarafından 24 May 2016 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Yani anlamış değilim bi kutu toplayayım diyorum durmaksızın patlatıyolar ayıp ama ya gelişmek bizimde hakkımız bunlar gibi adamlar yuzunden oyunu bırakıyo insanlar ne yani bu ego

ÈrroR_™ bunu beğendi.
  2. ego değil bu oyunun kuralı sen senden daha güçsüzleri kesmiyor musun

3. kendi dengimle uğrasıyorum yeri geldi düşman şirketteki güçsüzlere yardım edıyorum

4. bak bende full değilim ama kendi dengin dediklerini artık oyunda bulamazsın oyunda oyuncu kalmadı millet yaratıktan sıkıldı napsın sen söyle ayda yılda bir adam görüyor onuda bıraksın mı

5. ayda yılda bi dediğin herif apisimi gümletti

6. e seninde 1 apisi tamir edecek kuponun yok muydu suç sende sinirle her yere sataşman doğru değil bu bir savaş oyunu çiftlik oyunu değil

7. Madem kutu topluyorsun, arkadaşın dediği gibi apisi tamir edecek uridium kupon falan yok muydu? Takip etmemek senin suçun. Oyunun temeli savaş, bu yüzden şahsen karşılık vermediği için kutu toplayanları kesiyorum. 10 droitini patlattığım 2 oyuncu oldu, çok zevk alarak yaptım.

8. Rehber

Rehber Guest

Merhaba,

Forumda oyuncu arkadaşların konularına cevap verirken uslubunuza dikkat etmelisiniz.İkili tartışmaya girmeden fikrini belirtebilirsiniz.

Keyifli Forumlar.

ÈrroR_™ bunu beğendi.
  9. Sadist bunlar Sadist Hepsini kes bence parça pinçik et hepsini gözlerini kır hele o Apisini patlatanı falakaya yatır :)Diroit tamircisini gemine tak ve arada kontrol et ben %50 lerde tamir ediyorum .5-6 lvl e geçmesi için de leonov ile 3-4 tane boss yaratık kes irislerin hemen gelişir. Sonuçta oyun bu o kadar olsun aynı şeyleri bizde yaşadık benimde irislerim ve gemilerimde gitti üstelik eski oyunda yatırılan krediler geride verilmiyordu.ve kredi kasması bayağı zordu .şimdi kasılması kolay patlatıldığın haritadan çık başka haritalarıda dolaş Kızma sakince tekrar toparlanmaya başla oyunun zevki öyle çıkıyor malesef iyi oyunlar

10. 7 yıldır biliyorum bu oyunu :)

11. Rehber

Rehber Guest

Merhaba,

7 yıldır oynadığınıza göre,bazı şeyleri,yeni başlıyan arkadaşlardan daha iyi bilmelisiniz.

Droit tamir CPU kullanabilirsiniz.Bazen insanlık hali unutabiliyoruz.

Takmış olduğunuz tamir cpu için her diroit için 500 uridium olması gerekmektedir otomatik çalışabilmesi için ama kendiniz tamir ettiğinizde tamir kuponu ile tamirlerinizi uridium vermeden tamir edebilirsiniz ama diyelimki diroitler %98 hasarlı ve son hasarda sizde yeteri kadar uri bulunursa tamir edecektir eğer yok ise patlar.

İkinci olarak otomatik tamir cpu aktif olması için cpu takılmadan önce bütün diroitlerinizi tamir ederek yerleştirme yapmalısınız yani bir diroitiniz hepsini tamir ettiniz bu daha %5 hasarlı tamir etmesemde olur dediğinizde oto tamir cpu takılı dahi olsa aktif olmayacaktır.

Hepsini tamir ederek hasarlarını sıfıra getiriniz ve her 2 konfigürasyonada yerleştiriniz.

Oyun yönetimi,bizim dalgınlığımız sonucu irislerimizin patlamaması için,gerekli tedbirleri almışlardır.

Keyifli Forumlar.

ÈrroR_™ bunu beğendi.
  12. Ben kendi adıma konuşuyorum başıma öyle birşeyler geldiğinde İntikamımı çok kötü alıyorum .Şikayet ettimmi kendi acizliğimi ortaya koymuşum gibi hissediyorum . Acımayana Acımam gider bende onun irislerini patlatırım diye düşünüyorum .Bazı oyuncular var cephanesi kalmayınca havai fişek atıyor Akıllı bomba sansınlar diye :)Boş haritalara mayın bırakıyorlar yani performansını düşürmüyor .Bence 7 senelik oyuncu isen ne demek istediğimi anlamışsındır O Apisini patlatanı bulup Apisini ve tüm irislerini patlat Bak o zaman nasıl Sadistçe bir zevk alıyorsun :) Pes etme Birgünde şuraya 5 kişi bana daldı 5 inide kestim 10 dp ilede aralarından kurtuldum yazın içimize biraz heyecan gelsin

13. _KORSAN_AZ

_KORSAN_AZ User

belki konu dışı olucak ama kardeş kaç kere kestin iris almak için ? bende birisinin irislerini alıcam ama pushing olur diye bişi yapamıyorum supporta yazdım konu açtım ama adam akıllı cevap veren yok yav bişiler diyip içimi rahatlatırsan sevinirim :)

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 26 May 2016
  14. DARKLORD

DARKLORD User

bir ekleme yapayım modum eğer tamir kuponu varsa cpu tamir kuponunu kullanır yoksa uridium kullanır.

ÈrroR_™ bunu beğendi.
  15. Düşman olan her kezi keserim ezik veya değil fark etmez.
    En sevdiğim oyuncunun bir ihanetini görsem yine keserim..
    Ama yanımda kris kesmekte zorlanan 8 iris full herkülsüz adam olsa yardım ederim üstüne bi 10 tane daha keserim.Ama sağlam biri olsa gemiyi sağdan sola bile çekmem

Sen şimdi buna ego diyorsan bende egoluyum.

ÈrroR_™ bunu beğendi.
  16. Eyyüp47

Eyyüp47 User

*************yorumlar yazip insanlari sinir edecegine git kasil kendini gelistir.kimse anasinin karnindan full cikmiyor...herkes senin su anda yasadigini yasadi...

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 24 May 2016
  17. öncelikle modum üslubum gayet normal 2. olarak ise arkadaşın yazdığı mesajlar çok mu normal

18. 0BLIVI0N

0BLIVI0N User

Merhaba,

Hakaret edildiğinden konu kilit

Konudan hakaret edilen mesajlar silinmiştir.

iyi forumlar.

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 26 May 2016
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.