Fullenmek İçin Nasıl Bir Yol İzlenmeli?

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve ωhøαʍιʍαπ tarafından 14 Ocak 2018 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Öncelikle konumu okuduğunuz için teşekkür ederim. Global Avrupa 1 oyuncusuyum ve oyuna 4 yıl sonra bugün başladım. Diğer konu başlıklarını okudum fakat tam bir bilgiye sahip olamadım ki diğer arkadaşlarım gibi bir soruyla size gelmedim. Öğrenmek istediğim; bu süreç zarfında oyuna birçok yeni özellik gelmiş ve açıkçası kafam karıştı ve buna takiben sizce oyunda tam elit bir gemiye sahip olmak için nasıl bir yol izlenmeli? Sizlere yardımcı olmak adına ufak bir liste oluşturmak istiyorum. Bu liste sadece örnektir.

1 -> İrisler
    2 -> LF4
    3 -> Droit Tasarımları
    4 -> ...
    (n) -> ...

2. Soyuz*

Soyuz* User

Donanımını bilmiyorum ama
    1-LF3
    2-Bo2
    3-iris
    Bunları tamamlaman gerekir ilk olarak kredi kasıp açık arttırmadan almalısın.
    Bunları bitirdiğin zaman tavsiyem katlayıcı alıp kutu toplaman pvpde, hem uridium hem gg vs birikmiş olur geminde.
    GGleri zetaya basıp zeta yapman lazım sürekli ordan gelen anahtar ile lf4 gününde kutu açacaksın hem lf4 ler artacak, ayrıca gelen günlük dosyalarını argeye harcayacaksın.
    Böyle böyle fullenirsin, hesabın 0dan ise TR3 e gelebilirsin yardımcı olurum

3. -Star-

-Star- User

1-LF3,Bo2,İris -Bunları açık arttırmadan elde etmelisin
    2-Pet + 2 veya 3 adet 3.seviye radar protokolü,3.seviye hammadde toplayıcı.
    Sonraki aşamada 5-3te palladium toplayarak zeta dönmelisin.

4. Qυαѕм

Qυαѕм User

3 yıllık Global Avrupa 1 oyuncusu olarak söylemeliyim ki; kristallon kesebilecek seviyeye gelmeden bu dediklerinizi açık arttırmadan elde etmesi çok ama çok zor. Ben, 1 ay önce yeni bir hesap kasmaya başladım. İlk başta her şey çok güzel gidiyor ama sonrasında acımadan takır takır kesiyorlar sizi. Eğer imkanının varsa Payment kısmından Vengeance ya da Goliath için olan başlangıç paketlerinden almanı tavsiye ederim. Diğer türlü süreç çok çok çok uzuyor.

Bu arada bir dipnot olarak düşeyim, VRU'da oynuyorum. 1 ayda 10-LF4 / 8 Iris (Apis 30, Zeus 20 Parça) / Full BO2 ve Full elit hız jeneratörü yaptım. Şuan da da palladium toplayıp, zeta açıyorum. Palladium'u çok güzel bir server, ne kadar diğer haritalarda phoenix yakalayınca kesiyor olsalar bile, palladium da kimse kimseye dokunmuyor. Oyunda ki pilot adım imzam da mevcut, ekleyebilirsiniz yardımcı olurum.

5. Soyuz*

Soyuz* User

Bizim TR3'teki açlar heryerde her adamı kesiyor ondan oyunumuzu oynayamıyoruz.

Qυαѕм bunu beğendi.
  6. uzayl80

uzayl80 User

bazı servarlarda pala toplatmazlar benim oynadıgım serv biraz sıkntılı o yüzden pala saatlerini takip edip öle topluyorum arkadas vip oldugu için pvt haritasında katlayıcı cekse bile dokunmaz ona kesim olsa bile tamire uri yada tamir kuponu vermezz katlayıcı cekse bile pete kurtarma modülü yapacakki full anca işini görsün okadar uri verene kadar o uriyle güzel seyler yapar arkadaş zeus gününde sadece anahtar alıp apisi ve zeusi fuller sanırım lf4 içinde kappa yada epilson kapılarını yapabilir

7. Güzel önerileriniz ve tecrübelerinizi paylaştığınız için minnettarım, oyun içinde irtibat kurmaya çalışacağım. Diğer arkadaşlar için donanımımı paylaşmak gerekirse;
    5 lf3, 2 lf4 - 2 iris, 6 flax - 15 hız jenaratörü 7900, 22 kalkan bo2, 3 seviye pet ve 1 tanede arge :)

8. uzayl80

uzayl80 User

bu ekipmana göre önce lf3 = 30 adet yap irisleri 8 adet yap bo2 ler 30 tane yap kapı için pala toplayıp zeta yap bolca uçş düzenleri ve argeyi yap zetayla anahtarlada zeusu yap gelişirmeyi yap zeta bitsin kappaya gir herkülü tmm la uri oldukcada lf4 irisleri sklapdan gelişdir buladar sonra kronosu yap ordan herkül ve havuç birlesmesi olan deomont tarifi al irislerine tak

9. Sizce şu oyun durumunda lf3 almak mantıklımı? Ben slancer 2 lazeri koymuştum gemiye... 145 vuruyor yaratığa velhasıl keram diyeceksinizki gemilere az vuruyor; hesap ezikken gemi kesemiyoruzki :) GE1'de herkes full, full değilse bile oyuncuların %75'i bu durumda :)

10. uabwino

uabwino User

Bence krediyi lf3e harcama slancer 2 işini görür, zaten kutu açmaya başladığında eline bolca lf3 gelir :)

11. Pet modülleri için uridium biriktiriyorum. Çünkü 8 seviye olduğunda yaklaşık 120k'lık bir harcama yapmam gerekecek gibi görünüyor. Düşünceme göre süresi uzunda olsa zeta yapabiliyorum :) Zeta yapıp kutu açmayı hedefliyorum; kutudan kalkanında lf3 ünde, lf4'ünde geleceğine inanıyorum :) Mantıklı mı sizce?

Qυαѕм bunu beğendi.
  12. uzayl80

uzayl80 User

lf4 kppa ve epilsonda gelir valla ben zeus gününde acıyorum lf4 cıksın diye sandık acmıyom

13. https://board-tr.darkorbit.com//threads/sifirdan-2-milyon-uridiuma-fullenme-takdigi.135691/

14. Kebirifai

Kebirifai User

Hangi fullenme kardeş?Benim bildiğim fullenme 2008-2010'da kaldı.Şimdi full adam araki bulasın.

PAŞA01 bunu beğendi.
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.