Fullenmek

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve Makaveliiii tarafından 23 Mart 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. merhaba herkese kolay gelsin. Fullenmek ile ilgili hangisinden baslamalıyım ilk önce ? Netten arastırdıgım kadarıyla 15 lf3 15 bo2 kalkan yap falan diyolar fakat böyle oldugu zamanda goliye hiçmi hız takamıcaksın :) zaten agır bir gemi savas gemisi daha dogrusu. Elit silah ve kalkanlarla nasıl ''''' DİZAYN'' edebilirim ?

Örnek vereyim 10 tane b02 kalkan koy gerisini elit hız koy gibisinden . BU arada kusura bakmayın sürekli konu acıyorum =))

Bunun gibi bana öneriler verirseniz mutlu olurum tesekkurler şimdiden :)

2. *Asalet*

*Asalet* User

Merhabalar,

Gemi,
    1.konfi:kalkan
    LF3
    2.konfi:hız
    LF3
    Diroıtler,
    1.konfi:LF3
    2.konfi:kalkan
    Şreklinde dizebilirsiniz bu arada argeyide unutmayalım geminin saldırı ve savunmasında büyük etkendir.

İyi Forumlar.

3. tesekkur ederim öneriniz için. Yani demek istiyosunuz ki 1. konfiyle dayanabildiğim kadar savasın baktınız kesiliceksiniz kacın :)

4. *Asalet*

*Asalet* User

Merhabalar,

Aynen öyle,
    1.konfide savaşın baktınız kesemeyeceksiniz,
    2.konfiye geçip kaçmaya çalışın ve ya derseniz ki ben kaçmam ,geriye tek seçenek kalıyor o da kesilmek..:))

İyi Forumlar.

5. tesekkurler. Ozamana parayla ilk önce irismi alayım yoksa argemi ? sizin öneriniz ?

6. *Asalet*

*Asalet* User

Merhabalar,

Arge ve irisler her ikiside önemli ama kasılabilmek için iris almanız (1 iris 2 lazer veya 2 kalkan demektir) ve kredi ile ticaretten de LF3 leriniz çoğaltıp daha çabuk kasılmanızdır.
    Arada sırada da olsa birkaç arge basarsanız kısa zamanda fullenirsiniz....herşeyin gönlünüzce olması dileğiyle.

İyi Forumlar.

7. tesekkur ederim konuyu kapatabilirsiniz =)

8. *Asalet*

*Asalet* User

Merhabalar,

Rica ederim,görevimiz sizlere yardımcı olabilmek....
    Konunun kilitlenmesi uygundur.

İyi Forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.